Маска от мед и джинджифил

Маска от мед и джинджифил

Премахване на бръчки с мед и джинджифил

Медът е истинско депо на антиоксиданти и отдавна се използва за подмладяване на кожата – самата Клеопатра е използвала редовно мед в грижите за кожата си. Той спомага не само за изглаждане на бръчките, но отлично се справя с акнето, изсветлява цвета на кожата, прави я чувствително по-нежна и мека на допир.

Така че още щом забележите първите признаци на стареене на кожата – поява на фини бръчици, неравности, участъци, които са груби на допир, или безцветен, сивкав тен, започнете редовно да прилагате на лицето си маска от мед и джинджифил. Поставете един корен от джинджифил и две лъжици мед в блендера или в купа и пасирайте до получаването на гладка консистенция. Нанесете на лицето и оставете да действа десетина минути, след което отмийте с хладка вода. Можете да правите тази маска всяка сутрин - така кожата ви винаги ще изглежда дълбоко почистена, свежа, сияйна и еластична, а освен това ще бъде подхранена с достатъчно голямо количество витамини и много други полезни вещества.

 

 

Метода ултразвукова липосукция-Кавитация


Метода ултразвукова липосукция-Кавитация

Метода ултразвукова липосукция-Кавитация, какво представлява и какво е нейното приложение??? Ултразвукова липосукция-Кавитация...Метода ултразвуковата липосукция - Кавитация е неинвазивен метод за премахване на натрупаните излишните подкожни  мазнини в човешкото тяло. Този метод ултразвуковата липосукция - Кавитация се базира на използването на процеса на Кавитация. Уникалността на метода за използване на ултразвукова липосукция с ефект на Кавитация е, че при леко въздействие с ултразвук на мастната тъкан, настъпва втечняване на мастните клетки и тяхното  пълно разграждане, без да нараняване на съединителната и костната тъкан, капилярите и други органи. По този начин втечнената мазнина се отделя по естествен път: 90% от лимфната система, и 10% се абсорбира от кръв. Ултразвукови вълни са насочени изключително към тези части на тялото, където е необходимо да се отстрани излишната мазнина.  

  
гледай още »