Въпроси и отговори

Какво е съдържанието на Акай Бери Sambazon?

Sambazon Акай е единственият 100 % чист минимално обработен Сертифициран продукт. Не съдържа консерванти, пестициди или ГМО. Акай бери Sambazon е абсолютно натурална концентрирана форма на плода Акай, в съотношение 7:1.

 

Какво представляват продуктите, съдържащи екстракт от Акай?

Акай Sambazon няма нищо общо с тези продукти. Факт е, че при получаване на екстракт от Акай, са унищожени по- голямата част от полезните вещества на плода, заради метода на обработка Spray dry, в който се използва много висока температура, както и впръскването на консерванти като Малтодекстрин или други. Екстрактите се правят от цели плодове Акай, в които над 90 % са семки, които нямат никакви хранителни ползи и са чиста целулоза. В крайна сметка тези продукти са консервант и целулоза, а полезните вещества от пулпата на Акай са унищожени.Стойностите на полезни вещества ,присъщи на плода Акай липсват при продукти произведени с екстракт от Акай ,наред с това при екстрактите  са възможни значителни странични ефекти  .

 

Защо Акай Sambazon е най- добрият Акай в света?

Компанията Sambazon INC USA е единственият производител, който притежава ултрамодерен завод за преработка на Акай, в непосредствена близост до суровината, в сърцето на Амазонка. Това е изключително важно, поради спецификата на самия плод, който след откъсването му трябва да бъде обработен до няколко часа, в противен случай губи полезните си съставки. Sambazon използват за своите продукти само пулпата на плода, съдържаща всичките му полезни вещества. Sambazon работят с Американското Министерство на Земеделието и спазват въведени стандарти, които регулират колко плодове Акай трябва да бъдат вложени в даден продукт, за да носи уникалните стойности на полезни вещества на Акай плодовете. Sambazon използват единствено метода freeze dry за обработка (замразено изсушаване, при което не се губи нито една от ценните съставки на плода). За Sambazon работят над 10 000 фермерски семейства в Амазонка, отговарящи на високите изисквания за био- земеделие.

Sambazon е глобалният доставчик на Органичен Сертифициран Акай за целия свят.

 

Отслабва ли се с Акай Sambazon?

ДА! Органичният Акай Sambazon съдържа съставки, за които научно е доказано, че спомагат за намаляване на теглото. Акай диетата се превърна в мания както за Холивудските звезди, така и за милиони хора по света. Включването на Акай в ежедневното Ви меню далеч не се изчерпва с потенциалните ползи, свързани с отслабването. Консумацията на Органичен Акай Sambazon носи огромни ползи за здравето. Благотворното му действие върху кожата му спечели името „Ботокс в бутилка”. Тук е важно да се отбележи, че масово се презентира Акай като „вълшебно хапче за отслабване” в Интернет от некоректни фирми, предлагащи фалшиви продукти, в които има незначително количество екстракт от Акай. Подобни фирми грубо спекулират с информацията с известни личности, изследвания и изказвания, касаещи Sambazon Акай. В САЩ подобни практики вече са криминализирани, но за съжаление в България са факт.

 

Ще излекувам ли всички болести с Акай Sambazon?

Не, разбира се. Въпреки, че Органичният Акай е предмет на редица научни изследвания, които доказват безпрецедентни ползи за здравето от консумацията му, както и факта, че светила в медицината препоръчват Акай Sambazon - това е преди всичко плод, безспорно най- полезният на планетата, но той не е лекарство. Консумацията на Акай всеки ден със сигурност ще Ви помогне да бъдете по- здрави, красиви и да живеете по- дълго.

 

 

Какво количество трябва да се приема?

Няма ясно установена горна граница за приема на Акай Sambazon. Продуктът е Органичен и е чиста форма на плода Акай, не съществува опасност от предозиране. Последните години научните среди стигнаха до заключението, че оксидацията на човешкото тяло е причина за голяма част от сериозните болести и преждевременното застаряване на човешкия организъм. В следствие на това, USDA препоръчва консумацията на храни, даващи минимум 3-5 хиляди ОРАК единици дневно. Тази стойност значително въздейства за предотвратяване на оксидантната активност и вредата от свободните радикали върху клетъчната структура на тялото. USDA нареди Органичният Акай Sambazon на първо място от всички храни с висок антиоксидантен потенциал. Една мерителна лъжица Акай на прах Ви дава дневната препоръчана доза от USDA антиоксиданти, която иначе можете да получите от консумацията на няколко килограма свежи плодове.


Има ли ограничения за приема на Акай бери Sambazon?

Не. Акай Sambazon няма вредни странични ефекти, може да се приема както от възрастни, така и от деца и няма ограничения за продължителност на приема му.. Напротив, Акай Самбазон е отличното средство ежедневно да си набавяте антиоксиданти, здравословни омега мазнини, витамини и минерали.

Единственият възможен отрицателен ефект би могъл да бъде свръхчувствителност към плода Акай (алергия).

 

Защо цената е толкова висока?

Действително Органичният Акай Sambazon е най- скъпата суровина. Това се дължи преди всичко на факта, че палмата Акай расте единствено по делтата на река Амазонка в Бразилия. Технологичният процес за обработка е изключително скъп и труден. Всички плодове за производство на Акай Sambazon са биологично сертифицирани. Процесът от брането до производството стриктно се следи и всеки плод, който не е навременно обработен, се изхвърля. Всяка партида Акай Sambazon се проверява и сертифицира с USDA Organic и Kosher Сертификати, което доказва, че не е загубена нито една от полезните съставки на плода. Ако разгледате уникалния хранителен профил на Акай Sambazon, може да изчислите, че подобна здравословна мощ може да набавите от около 10 вида различни хранителни добавки на десетки пъти по- висока цена. Акай Sambazon е съчетание на най- мощните антиоксиданти, перфектен Омега 3,6 и 9 комплекс, голямо количество фибри и протеини, 19 вида аминокиселини и безценен комплекс от витамини и минерали. И дневна доза от този съвършен коктейл от полезни вещества би ви струвала по- малко от кафе в заведение.

Как да закупя този продукт без да стана жертва на измама?

За голямо съжаление трябва да отбележим, че има масово предлагане в интернет на фалшиви продукти, носещи името ACAI BERRY, които не само нямат благотворното действие на органичния продукт, но са опасни за здравето, с тежки странични ефекти. Единственият 100% чист, органичен, сертифициран Акай бери продукт на компанията Sambazon може да поръчате чрез on-line заявка от сайта ни, по телефона или да намерите в аптеките в цялата страна. Фирмата ни е официален представител на Самбазон за България.