Има ли начин да оставим цигарите, без да напълнеем?

Има ли начин да оставим цигарите, без да напълнеем?

Страхът от напълняване е една от причините, поради която пушачите се страхуват да откажат цигарите, особено жените. Има много предположения защо хората започват да пълнеят, след като спрат да пушат. Списъкът с възможните причини включва такива неща като: повишен апетит, увеличено количество храна в резултат на нуждата да се занимават с нещо ръцете и устата, забавяне на метаболизма, който при пушачите е ускорен. Но дали това важи винаги и при всеки човек?

Защо, някои напълняват?


Защо, някои напълняват?

Като за начало нека разгледаме въпроса как цигарите въздействат на човешкия организъм. Проблемът е там, че в състава им производителите добавят специални вещества, които потискат апетита. Някои от тях – например амфетамин и азотен оксид – притъпяват усещането за глад у пушачите до такава степен, че те изпитват чувството, че цигарата може да замени пълноценното хранене. Постепенно започват да се хранят все по-рядко и рядко, замествайки яденето с цигара и кафе. Естествено, отказвайки се от пълноценно хранене, човек започва да отслабва.

  
гледай още »

Какво е необходимо да направим, за да спрем цигарите без последствия?


Какво е необходимо да направим, за да спрем цигарите без последствия?

 Ако сте решили, че с цигарите е свършено, погледнете в хладилника и веднага изхвърлете всичко мазно и вредно. След това го напълнете с плодове и зеленчуци. Щом организмът ви разбере, че сте го лишили от никотин, той ще започне да изисква да го заместите с нещо друго. Ето тук в борбата се включват вашите хранителни запаси.

  
гледай още »

Артрит


АртритЛечение на артрит с дафинов лист!

Двадесет дaфинoви лиcтa ги зaливате c чeтвъpт литъp aлĸ oxoл, нaй-дoбpe щe бъдe aĸ o изпoлзвaтe cилнa дoмaшнa paĸ ия. Taзи cмec пpecтoявa пeт дни, cлeд ĸ oeтo c нeя мaжeтe бoлнитe cи пpъcти. Cъc cигypнocт oблeĸ чeниeтo щe yceтитe cĸ opo.

  
гледай още »

Без диети за идеален бюст


Правила за идеален бюст

Идеален бюст без диети... За идеален бюст, без диети, или поне сложете край на експериментите с диети.

  
гледай още »

Бобена чорба


Бобена чорба

За отслабване. Бобена чорба. Бобена чорба за отслабване. Отслабване с боб. Отслабване с чорба, боб чорба. По-принцип, супите са с високо съдържание на вода, което означава, че те запълват стомаха на цената на много малко калории, а знаете, че водата е идеална за отслабване нали? Бобените супи, по-специално, съдържат голяма доза фибри и добро количество въглехидрати, което забавя освобождаването на захар в кръвта, а съответно и чувството на глад, идеалната чорба за отслабване. Bob

  
гледай още »

Болни стави и ревматизъм


Болни стави и ревматизъмДафинов лист срещу болни стави и ревматизъм

Рецептата зa тaзи oтвapa идвa oт Гepмaния. Hyжни ca Bи мeждy 20 и 30 дaфинoви лиcтa, ĸ oитo нaчyпвaтe и пocтaвятe в eднoлитpoв тepмoc. Cлeд тoвa ги пoпapвaтe c вoдa дoгope. Π o тoзи нaчин oтвapaтa тpябвa дa cтoи двa чaca, вpeмe, ĸ oeтo e дocтaтъчнo нa вpялaтa вoдa дa извлeчe лeчeбнитe вeщecтвa. Π иe ce пo 1 мaлĸ a ĸ aфeнa чaшĸ a тpи пъти нa дeн пpeди xpaнeнe. Hиĸ aĸ нe e тpyднo, a eфeĸ тът e пopaзявaщ!!!

  
гледай още »

Вана с Хума


Вана с Хума

Вана за тяло със Синя Хума. Около 300г. Синя Хума разтворете с ладка вода до образуването на рядка каша. Изсипете я във вана с вода близо до телесната и се накиснете за около 20мин. Отмиите добре от тялото и нанесете лосион. 

  
гледай още »

Видове храни


Видове храниКолко време отнема на организма да смели определен вид храна???

Картофи – 1 час

  
гледай още »

Водата и гърдите


Водата и гърдите

Водата и гърдите, или идеален бюст с помоща на вода???? Воден масаж и пилинг за гърдите.

  
гледай още »

Газирани напитки


Газирани напитки

Отслабване с газирани напитки. Отслабване с... Газирани напитки. Газирано за отслабване...

  
гледай още »

Двойна брадичка


Двойна брадичка

Двойна брадичка - dvoina-bradichka. За двойната брадичка. Имате двойна брадичка??? Знаете ли как...? Грим за двойна брадичка. Гримирането. 

  
гледай още »

Епилиране чрез...


Епилиране чрез...Епилиране чрез... Фотоепилация или лазерна епилация? ТОП 6 метода за гладка кожа - Епилиране

DPC фотоепилация

  
гледай още »

За секса и храната


За секса и храната

За секса и храната, или по-точно... Храна и секс. Храни за повишаване на либидото. Хранене и секс.. Секси храни.

  
гледай още »

Инфекции


Инфекции

Ще бъдете по-податливи на инфекции, защото  ако сте изложени на замърсяване и се нараните или издраскате, ще трябва да почистите тази област, защото ще бъдете по-податливи на инфекция.

  
гледай още »

Картофи


Картофи

Диети за отслабване с Картофи. Печени, варени или пържени картофи. Картофи за отслабване, диета с картофи, картофена диета, диети отслабване с картофи- защо и как?

  
гледай още »

Кисело мляко


Кисело мляко

Отслабване с кисело мляко. Диета с кисело мляко.

  
гледай още »

Козметика за гърди


Козметика за гърди

Козметика за гърди, или правилната козметика и козметични средства за гърди.. Определено правилният избор на козметични средства и правилната козметика са като еликсир за гърдите. Но, ще можете ли да оборите закона за земното притегляне с помощта на модерна козметика за гърдите?

  
гледай още »

Лечение


ЛечениеДействието му е незабавно и трае 24 часа! Ето, какво се случва в нашият организъм след консумацията на чесън...

1 час: Стомахът бавно смила чесъна и той  започва да се усвоява.

  
гледай още »

Мехлем за болни стави


Мехлем за болни ставиМехлем за болни стави с дафинов лист 

Тридесет дaфинoви лиcтa се счукват в xaвaнчe дo мoмeнт, в ĸ oйтo нe зaпpиличaт нa бpaшнo. Финaтa cмec пocтaвятe в бypĸ aн и дoбaвятe eднa чaeнa чaшĸ a зexтин. Cмecтa тpябвa дa пpecтoи нa cтaйнa тeмпepaтypa тoчнo дeceт дни. Ha 11-ия ce пpeцeждa и c тaмпoн ce мaжaт гpъбнaĸ a или бoлнитe cтaви. Изĸ лючитeлнo eфeĸ тивнa cмec, ĸ oятo щe Bи дoнece гapaнтиpaнo oблeĸ чeниe.!

  
гледай още »

Можем ли, и как да се избавим сами от двойната брадичка?


Можем ли да се избавим сами?

Двойната брадичка - dvoinata-bradichka. За двойната брадичка. Двойната брадичка. Как да се отървем от двойната брадичка? Двoйнaтa бpaдичka нeвинaги ce пoявявa caмo пpи xopa в нaпpeднaлa възpacт. Дopи нa 25 или 30 гoдини пpи нaличиe нa oпpeдeлeни пpeдпocтaвkи пpи чoвeka e възмoжнo дa ce пoяви двойна брадичка. Как можем да се избавим сами от двойната брадичка???

  
гледай още »

Морето е 100 пъти по-мощно средство от лекарствата за лечение на...


МоретоМорето е 100 пъти по-мощно от всякакви средства и лекарства в борбата с дихателните и кожните заболявания!

Предпочитана от много хора за лечението на редица заболявания на дихателната система, се оказа Таласотерапията.   Независимо, че тя се отнася към т. нар. алтернативни средства, все повече лекари я препоръчват на своите пациенти с обструктивна белодробна болест, астма, алергии, свързани с дишането, заболявания на белите дробове, кожни проблеми и редица хронични заболявания.

  
гледай още »

Мурсалски чай


Мурсалски чайМурсалски чай, или... Какво е общото между Пирински, Овчарски и Алиботушки чай?

  
гледай още »

Мъртва кожа


Мъртва кожа

Ще натрупате мъртва кожа, защото пропускането на душ води до изграждане на мъртви кожни клетки и без съмнение ще имате хиперкератоза, което е сгъстяването на външния слой на кожата.

  
гледай още »

Неприятна миризма


Неприятна миризма

Ще започнете да миришете, доста неприятно и дори да не се потите много или не сте прекалено мръсни, а само измивате определени места, но не взимате душ, все пак тялото ви ще започне да мирише.

  
гледай още »

Обезкосмяване


Обезкосмяване - Начини, методи, рецепти, терапии, видовеКато методи и процедури, някои от тях са временни, други – доста по-продължителни. Но... Кой  е най-добрият метод за обезкосмяване и той ли е най-подходящ?

Тук идва и отговорът на този въпрос, който не е толкова прост, тъй като това зависи от няколко фактора, като чувствителност към болка, темп на растеж на космите, тип  кожа  и др.

  
гледай още »

Обриви и дразнене


Обриви и дразнене

Ще имате обриви и сърбящо дразнене, но за това е трудно да се отговори, защото различните видове кожа ще реагират по различен начин, ако не бъдат мити една година.

„ Като цяло, когато кожата не се почиства или ексфолира, може да се получи сърбеж и люспест обрив върху определени части на лицето, скалпа и гръдния кош."

  
гледай още »

Овесена каша


Овесена каша

Овесена каша за отслабване. Отслабване с овесена каша.

  
гледай още »

Отслабване Диети Ястия


Отслабване Диети ЯстияБез мазнини... Как да отслабнем, и да стопим излишни мазнини? Да премахнем излишните мазнини - как?  Как да стопим мазнини?

 

  
гледай още »

Отслабване и детокс


ОтслбванеОтслабване или Как да отслабнем? Методи за отслабване. Отслабване чрез...

Забързано ежедневие, стрес и сладки изкушения, постигането на идеална фигура, а оттам и на високо самочувствие е само мираж. Диета след диета, разочарование след разочарование - никакво отслабване и така често губим всякаква надежда за отслабване и за постигане на оптимално тегло и перфектно тяло.

  
гледай още »

Отслабване с яйца


Яйца

Диета с яйца. Яйца за отслабване, или как да отслабнем с яйца? Яйчена диета. Отслабване с яйца

  
гледай още »

Подробна рецепта за приготвяне и съхранение


Подробна рецепта за приготвяне и съхранениеПриготвя се лесно, става много вкусно, той е най-мощната лечебна храна на земята, и за пълен лечебен ефект човек трябва да изядае 6 глави от него за един  ден!

 

  
гледай още »

Полезни храни


Полезни храни

Проблемите с щитовидната жлеза са особено често срещани при жените. Ако напоследък се чувствате мудни, може би щитовидната ви жлеза е виновникът. Ако си мислите, че имате проблем с нея, може да забележите подобрение  само с няколко прости промени в диетата. Уверете се, че се консумирате храни богати на вещества, които специално могат да ви помогнат със здравето на щитовидната жлеза. Наблегнете на тези пет храни и ако симптомите не изчезват, посетете лекар, за да изследва щитовидната ви жлеза.

  
гледай още »

Природата и очите


Природата и очите

Природата и очите -prirodata-i-ochite, или как с природни средства да помогнем на нашето тяло? СПА - домашен козметик.

  
гледай още »

Природно мумийо


Природно мумийоПланинска смола, планинска кръв, планински балсам Природно мумийо Природното мумийо – безценно средство за здрави кости. 

  
гледай още »

Пуканки


Пуканки

Отслабване с пуканки. За отслабване- яжте пуканки. Пуканки. Диета с пуканки?!? Pop-corn диета. Един фаворит на кино-менютата с ниска енергийна плътност.

  
гледай още »

Пшенични зърна


Пшенични зърна

Пшенични зърна за отслабване или как да отслабнем с пшенични зърна? Отслабване с пшеница..

  
гледай още »

Рецепти с Бяла Хума


Рецепти с Бяла Хума

Вана за тяло с Бяла Хума. 

  
гледай още »

Смокини за отслабване


Смокини

Отслабване със смокини. Смокини за отслабване.

  
гледай още »

Сутиен


Сутиен

Сутиен, или колко е важен Сутиена за гърдите?

  
гледай още »

Упражнения за гърди


Упражнения за гърди

Упражнения за гърди. По тази логика с упражненията за гърди, би трябвало жените, които се занимават с културизъм, да имат съвършен бюст. Но...

  
гледай още »

Хранене


Хранене

Как да преминем бързо и лесно към здравословно хранене. Храната и кожата. С какво ще ни съдейства храната? Отразява ли се тя върху кожата?

  
гледай още »

Хума


Хума

Козметични процедури с Хума. Що е то Хума и какъв е положителният и ефект в домашният ни СПА - център? За Хумата и козметичният и ефект. СПА - козметични процедури с Хума.

  
гледай още »

Черупки от яйца


Черупки от яйцаАко знаехте това, никога нямаше да ги изхвърлите в кофата... Лекуват редица заболявания, диетолозите ги препоръчват, съдържат 90% калций и са естествен източник на минерали!!!

 

  
гледай още »

Чесън


ЧесънРецепта, метод, технология за Настойка с чесън срещу дискова херния!

Счукайте 300 грама обелен чесън.

  
гледай още »

Ябълки


Ябълки

Отслабвае с ябълки. Ябълкова диета.

  
гледай още »