Спокойствие

Спокойствие

Как да постигнем душевно спокойствие?

18 прости истини, за постигане на душевно спокойствие!

Странно как някои неща ни се струват важни в моментите, когато ги правим..

Но... Когато погледнем назад, осъзнаваме, че изобщо не са били важни. Знаеш за какво говоря. То е като да откриеш, че си добър в нещо, което въобще не е нужно да бъде вършено.

Какво може да е по-важно за теб от това да живееш с пълния си потенциал на душевно спокойствие? Да живееш толкова добре, колкото е възможно за да постигнеш душевно спокойствие? Да бъдеш максимално здрав? Да се забавляваш със семейството и приятелите си? Да бъдеш добър родител? И така – кои са важните неща, които трябва да направиш? Ето един списък с действия за така наречения по-щастлив живот-душевно спокойствие:

Метода ултразвукова липосукция-Кавитация


Метода ултразвукова липосукция-Кавитация, какво представлява и какво е нейното приложение??? Ултразвукова липосукция-Кавитация...Метода ултразвуковата липосукция - Кавитация е неинвазивен метод за премахване на натрупаните излишните подкожни  мазнини в човешкото тяло. Този метод ултразвуковата липосукция - Кавитация се базира на използването на процеса на Кавитация. Уникалността на метода за използване на ултразвукова липосукция с ефект на Кавитация е, че при леко въздействие с ултразвук на мастната тъкан, настъпва втечняване на мастните клетки и тяхното  пълно разграждане, без да нараняване на съединителната и костната тъкан, капилярите и други органи. По този начин втечнената мазнина се отделя по естествен път: 90% от лимфната система, и 10% се абсорбира от кръв. Ултразвукови вълни са насочени изключително към тези части на тялото, където е необходимо да се отстрани излишната мазнина.  

  
гледай още »