Козметични процедури с Хума

Хума

Козметични процедури с Хума. Що е то Хума и какъв е положителният и ефект в домашният ни СПА - център? За Хумата и козметичният и ефект. СПА - козметични процедури с Хума.

 Хумата е 100% натурален козметичен продукт.

Благодарение на уникалните свойства, основаващи се на особеностите на минералната и структура и наличието на множество микроелементи, Хумата оказва комплексно почистващо, противовъзпалително и антисептично действие върху косата и кожата.

Използването на Хума за козметични маски - освежава, успокоява и тонизира кожата, подхранва корените на косата и способства за възстановяването им. Хумата предпазва от появата на пърхот и окапване на косата.

Хумата е с различен цвят, защото е от различни местонахождения и съдържа различни микроелементи. Основното действие на всички цветове хума е еднакво, но отделните Хуми имат различна сила и подхранват кожата и косата с различни микроелементи. Препоръчително е да се редуват във вашия домашен СПА - център, маски от Хума с различен цвят. 

Тук ще ви представим, някои цветове Хума и техните свойства и влияния върху вашата кожа и коса. 

Забележка: Никога, не забърквайте вашата Хума - маска в метални посуда, тъй като Хумата се окислява!!!


Метода ултразвукова липосукция-Кавитация

Метода ултразвукова липосукция-Кавитация

Метода ултразвукова липосукция-Кавитация, какво представлява и какво е нейното приложение??? Ултразвукова липосукция-Кавитация...Метода ултразвуковата липосукция - Кавитация е неинвазивен метод за премахване на натрупаните излишните подкожни  мазнини в човешкото тяло. Този метод ултразвуковата липосукция - Кавитация се базира на използването на процеса на Кавитация. Уникалността на метода за използване на ултразвукова липосукция с ефект на Кавитация е, че при леко въздействие с ултразвук на мастната тъкан, настъпва втечняване на мастните клетки и тяхното  пълно разграждане, без да нараняване на съединителната и костната тъкан, капилярите и други органи. По този начин втечнената мазнина се отделя по естествен път: 90% от лимфната система, и 10% се абсорбира от кръв. Ултразвукови вълни са насочени изключително към тези части на тялото, където е необходимо да се отстрани излишната мазнина.  

  
гледай още »


Избрани сайтове Хумата