10 ТОП метода за контрол на стреса

Стрес контрол

Контролът на стреса - крайно важен за вашето здраве, щастие и продуктивност. Тези проверени методи определено ще ви помогнат. Стресът има способността да се..

Прокрадва към нас, когато най-малко очакваме. Как реагирате на него е едната страна на монетата. Тайната на пълната победа е в битката със стреса и по-конкретно – какво точно правите в свободното от работа време.

И..

За да се радване на баланс в живота си и да не ви разболява стресът, използвайте следните 10 ТОП метода за контрол на стреса:


Спортувайте

Нямате време за тренировки през работната седмица? Имате на разположение 48 часа през уикенда. Само 10 минути допълнителна активност са достатъчни, за да започне тялото да освобождава невротрансмитери, които понижават нивото на стреса.

Упражненията са отличен начин да генерирате нови идеи. Новаторите и други успешни хора знаят, че пребиваването на свеж въздух стимулира творческите способности.

 
 временни и постоянни, висококачествени, модерни, търсени видове конструкции - ontariosport.net конструкции. Конструкции, елементи, крепежни елементи. Временни конструкции за дома, градината, стадиона, базата, офиса, хотела Онтариоспорт-изграждане на вр гледай още » Р·Р° временни конструкции ontariosport.net  

 
гледай още »


Избрани сайтове стреса

Най-актуални страници стреса

  • МБАЛ-Мездра се снабди с дихателен апарат за лечение на пациенти с Covid-19

  • Кои и какви са 10те разлики? Между летуването в България и Гърция

  • Помагат за приятелствата и облекчават стреса Клюките