5-те упражнения за плосък корем от стол!

5 упражнения за плосък корем от стол!

5-те упражения х 7 минути за плосък корем, които можете да правите докато сте седнали на стола. Без коремни преси! Без тежести!

Упражненията за извайване на тяло, обиклновено винаги започват от корема.   Можете да правите тези упражнения за корем от уюта на вашия дом или офис. За плосък корем Ви е нужен удобен стол, който ви позволява да правите движенията правилно.   За тези упражнения Ви е нужен половин час разделен на 5 упражнения по 7 минути. Това ще ви даде сили за постепенно увеличаване на времето и следователно способността ви да тонизирате коремните мускули чрез намаляване на корема и да продължите с физически и козметични процедури по извайване на тялото.   

 

Упражнения за плосък корем 1: Вдигнете коляното с обрат


Упражнения за плосък корем 1: Вдигнете коляното с обрат

Седнете направо и се придвижете към ръба на стола. Поставете краката си пред себе си. Вдигнете ръцете си докосвайки страните на главата си. За да изпълните упражнението, повдигнете едно коляно, докато го докосвате с противоположния лакът, десния лакът до лявото коляно, и направете същата стъпка от другата страна: ляв лакът с дясно коляно. Трябва да усетите свиване на долните коремни мускули.

  

Упражнение за плосък корем 2: Двойно повдигане на коляното, за премахване мазнините от корема


Упражнения за плосък корем 2

Това упражнение за плосък корем,  ще работи за цялата коремна област. Поставете ръцете си върху подлакътниците на стола за подкрепа и вдигнете двете си колене до гърдите си. Направете всичко възможно, за да не поддържате коленете; нека корема си свърши работата, за да ги донесе до гърдите.

Ако столът ви няма подлакътници, седнете на седалката на стола с ръце.

  

Упражнение за плосък корем 3: Накланяте двете колена


Упражнение за плосък корем 3: Накланяте двете колена

Изгаряне мазнините на корема с едно просто упражнение при което накланяте двата крака от стол в различни посоки.

С това упражнение можете да го направите точно като предишното, но този път се накланяте на едната страна (на един седалище). Това упражнение за ще се насочи към страните на корема, за да работи по-голяма площ. Повторете движението от едната страна, докато не почувствате изгарянето на мазнините. След това се наклонете към другата страна и направете същото движение.

Упражнението е особено подходящо за изгаряне на коремни мазнини

  

Най-ефективното упражнение за корем и паласки от стол - 4


Упражнения за паласки на корема- Упражнение 4 за плосък корем

Имате паласки? Ето го -ефективното упражнение за корем и паласки от стол - номер 4 от 5-те упражнения по 7 минути всяко. 

Упражнение номер 4

упражнения за корем и паласки

Поддържайки позицията си в стола, поставете краката си на пода пред себе си, леко отворени, и протегнете ръцете си отстрани. След това се наведете напред и донесете едната ръка - без да огъвате лакътя - до противоположния крак. Повторете редуващи се страни след всяко повторение.

  

Упражнение за плосък корем 5- повдигайте се от стола


Упражнение за плосък корем 5- повдигайте с еот стола

В това упражнение за плосък корем от стол повдигайте се от стола използвайки коремните мускули. След като сте стабилни, поставете ръцете си върху подлакътниците и вдигнете тялото си от стола.

Когато правите това, използвайте коремните си мускули, за да дръпнете коленете си нагоре и навътре.

Задръжте тази позиция възможно най-дълго и след това се върнете в седнало положение.

  

Увиснала кожа


Увиснала кожа

Кожата увисва преждевременно от някои видове гимнастика

Ако искате да запазите лицето си младо за по-дълго, бъдете умерени с кардио упражненията

Кардио упражненията са полезни, но не и за кожата на лицето, шията и бюста ни.

Специалистите напомнят на всички дами, че гимнастиката, свързана с енергични подскоци, в дългосрочен план може да доведе до преждевеменно увисване на кожата.

Звучи повече от логично, макар че едва ли много жени се замислят за този страничен ефект. В същото време, всички редовно бягащи/ подскачащи знаят колко важно е да инвестират в добър спортен сутиен, който да предпази бюста от увисване. За лицето и шията обаче все още не е създадена подобна поддръжка.

Затова експертите в грижата за кожата съветват да не прекаляваме с гимнастиката, свързана с подскоци и бягане. Вместо това, можем да правим пилатес и йога, а когато се нуждаем и от кардио раздвижване, да залагаме на бързото ходене.

Така кожата на лицето и в областта на деколтето и шията ще се запази по-стегната по-дълго!