Дамска чанта за фенките на виното

Дамска чанта за фенките на виното

Дамска чанта за фенките на виното

Ако си падате по ефектните аксесоари и обичате чантите, то забравете за Burberry и LOUIS VUITTON и кажете „здравей" на Vernissage. Направо ще се влюбите в тази чанта, защото освен елегантна, тя е и пълна с вино!

Дизайнът ѝ е направен така, че има скрито „кранче", което ще пълни чашата ви постоянно, докато сте на път. Доста по-удобно, отколкото да влачите бутилки, нали?

Напитката е спечелила награда за качеството си, а в чантата се побира 1,5 литра от нея. Цената на чантата е 25,99 британски лири и тя вече е спечелила и награди за креативната си визия.

Специалистите твърдят, че подобна опаковка е и по-добра за съхранението на виното, отколкото стъклената бутилка. Напитката се запазва по-свежа.

Миналата година идеята да се съчетаят в едно чанта и вино бе представена от швейцарката Клаудия Ейке. Тя обаче заложи на традиционна кожена чанта, в чието дъно имаше специално отделение за поставянето на бутилка.

Преценете сами коя ви харесва повече! Vernissage определено е по-стилна, но пък продуктът на Клаудия е практичен и не занемарява функциите на така важната дамска чанта.