Модни тенденции

Модни тенденции

Съчетаващият компонент и основен цвят 2021 е елегантното приглушено оранжево. Това играе ключова и определяща роля в дизайна на тоалетите, аксесоарите, прическите, маникюра, грима. Или обобщено казано: Цялостната визия. Тук цветовата гама е основен фактор. 

Модерни цветове 2020


Модерните Цветове за дрехи през 2020 са  Изумрудено зелено, маково червено и лимонено жълто. Това са част от модните тенденции за облекла, рокли, костюми, тениски, блузи, чанти и модни аксесоари през 2020.

Черно и Бяло: Бяло сако с чер панталон, каре, райе или черно-бяла рокля. Черно и Бяло е водеща тенденция в дамската мода за 2020.

 

 

  

Дрехите пачуърк


Пачуърк или това е колоритният десен в тоалета: Баланс и хармония са думите, които определят най-точно този стил. Дрехите пачуърк са може би най-атрактивната модна тенденция за  2020.

Пъстри колажи от цветове и материи - къси летни роклички, елегантни рокли в силует молив, блузи и поли пачуърк, вечерни тоалети от дантела ...

  

Костюми


Костюми: В деловата мода за  2020 отново са хит дамските костюми със сака и панталони. Преобладават класически кройки, умерени цветове и изчистени дизайни. Вталено сако с ревер и тесен панталон; широки панталони и сако с оширени рамене.

  

Прозрачните дрехи и тоалети


Прозрачните дрехи и тоалети: Прозрачните материи са основна тенденция във вечерната мода за 2020. Това е секси - елетантният стил, който разбира се трябва да е умело съчетан.

  

Чанти


Чанти: Прозрачно, змийска шарка, принтове и перфорирана кожа са сред водещите десени. Модерни са и малките чантички тип портмоне, както и чанти с много къси дръжки.

  

Обувките


Обувките: Ниски плетени обувки в миши цвят. Или високи токчета с прозрачни детайли, атрактивни летни обувки на висок ток, сандали с декорирани платформи, боти и летни ботуши с много каишки.

  

Грим


Грим: Разбира се той е строго индивидуален. В зависимост от формата на лицето и годините. Тенденциите тук са:  Кафявата и бежовата краска в най- меките и нюанси. За по-младите може и паунов грим в по ярки краски на кафявият нюанс.

  

Маникюр


Маникюр: Квадрат определено в луминисцентни, ярки цветове.

  

Коса


Коса: Супер права и изгладена коса.

  

Бански костюми


Бански костюм 2020. Модни тенденции през 2020 за бански костюми.  Ярко червено, наситено оранжево, чисто бяло или някой от пастелните цветове. Без ограничения – дигиталният принт е навсякъде този сезон!

С подобен бански костюм, можете да сте сигурни, че сте на гребена на топ тенденциите.

Анималистични принтове, нежни флорални мотиви, пейзажи или абстрактни десени.

  

Любопитни факти за мода 2020


Отдавна беше времето, когато пазарувахме всичко от два или три квартални магазина. Днес многообразието и почти безкрайните възможности за избор, за задоволяване и на най-изисканите вкусове са факт. 

 

Динамиката, напрежението и мобилността на съвременните хора изискват и наличието на нови места за социален и културен живот. Дори и да сме скептични към шопингтерапията, трябва да признаем, че често дори и най-малката покупка ни носи по-добро настроение и ни кара да забравим депресията или дребните неприятности от ежедневието. Пазаруването не е прост акт на задоволяване на потребности. То е средство за една от възможностите да сбъднем желание, то е и чисто, неподправено забавление.

 Доскоро потребителите се интересуваха от произхода на продуктите най-вече в хранителната и козметичната индустрия. Сега тази тенден-ция важи и за модния бранш днес хората купуват не само дрехите, но и тяхната история. Поради тази причина този сезон платовете от рециклирани материали и биопамукът са задължителна част от колекцията на всеки дизайнер. И наистина, какво по-хубаво от това да се прибереш вкъщи след хубав шопинг – не само с пълни пликове и чиста съвест. Добрата новина е, че дизайнът на „зелените” дрехи най-после достигна ниво, което по нищо не отстъпва на облеклата без етикет Fair Trade. Погледнете Edun, създаде-на от вокала на U2 – Боно, Stewart & Brown, Kuyichi, Katharine E. Hamnet и Misericordia в бутиците им в Ню Йорк, Париж и Берлин. А дори и без да излизате от дома си, пак имате лесен достъп до така наречените „етични марки”. Страниците, на които може да поръчате рехи и аксесоари от органични материи, са www.true-fashion.com или www.made-by.org. Наред с еколиниите на компаниите от пошироката конфекция като H&M, Levi’s, GAP, Adidas, Nike, Alternative Apparel, Patagonia, обувките на El aturalista, дизайнерите на високия клас мода непрестанно експериментират с нови материи и често използват биопамука. Енио Капаса за Costume Nationalнапример, освен лен и коприна от бамбук, представя лека, почти прозрачна материя от рециклиран алуминий. Инициативата на известния сайт за онлайн пазаруване Yoox.com също не е за пропускане. Сайтът концентрира вниманието си върху новия бутик ECO-mmerce, в който представя линия от аксесоари, произведени от рециклирани материали Carmina Campus на Ilaria Venturini Fendi, органичните украшения на Katharine Hamnett и, разбира се, прозведенията на заклетата вегетарианка Стела Маккартни, която е един от най-ярките представители на „дизайнерите на морала”. Маккартни е член на организацията PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), никога не използва естествена кожа и изработва своите колекции от 100% биопамук – материята, която стана една от най-популярните през този сезон. И това, разбира се, съвсем не е случайно: за отглеждането на обикновения памук само за един брой тишърт се поглъщат 30% от пестицидите, използвани днес. Това е и основната причина водещата нденция при материите тези дни да е биопамукът. Той се отглежда в 27 страни по света, като не се използват пестициди, инсектициди, изкуствени торове, генни модификации и други методи, които биха навредили на околната среда и на самите нас. Някои от марките в България, които следват тази тенденция, са Hot Spot с обувките на El Naturalista, Levi’s, Patagonia, Ermenegildo Zegna. Сигурни сме, че това е само началото…

 

  

Кои зодии превръщат сънищата си в реалност?


Изучаването на зодиите винаги са били вълнуваща тема за обсъждане, особено когато става въпрос за мистериите на сънищата.Изучаването на зодиите винаги са били вълнуваща тема за обсъждане, особено когато става въпрос за мистериите на сънищата.

Пълно унищожение: В окупираните части на Украйна руснаците ще забранят със закон украинските книги


В окупираните части на Украйна руските нашественици унищожават всичко украинско - сега те възнамеряват да забранят със закон и украинската литература.В окупираните части на Украйна руските нашественици унищожават всичко украинско - сега те възнамеряват да забранят със закон и украинската литература.

Спадът на производствените цени продължава и през февруари


Производствените цени в България спадат през февруари на годишна база за единадесети пореден месец.Производствените цени в България спадат през февруари на годишна база за единадесети пореден месец.

За първи път в историята на кинофестивала в Кан: Учредиха награда на публиката


Паралелната секция " Петнайсетдневка на режисьорите" на кинофестивала в Кан учреди награда " Изборът на публиката" , съобщи " Screen Daily" .Паралелната секция " Петнайсетдневка на режисьорите" на кинофестивала в Кан учреди награда " Изборът на публиката" , съобщи " Screen Daily" .

Пролетта на емигрантите: Глава 2. Мачлето - премиерът вкарва гол със задник


" Пролетта на емигрантите" & nbsp; на писателя& nbsp; Калин Илиев& nbsp; излиза през 2013-та година." Пролетта на емигрантите" & nbsp; на писателя& nbsp; Калин Илиев& nbsp; излиза през 2013-та година.

Този домашен тор ще съживи и най-изсъхналите цветя


Пролет е и вероятно преразгледахте менюто си и добавихте към него щедро количество витамини и минерали, за да подхраните организма си.Пролет е и вероятно преразгледахте менюто си и добавихте към него щедро количество витамини и минерали, за да подхраните организма си.

Борисов търси Настимир Ананиев зад фикуса: Вижте да няма някой (ВИДЕО и СНИМКА)


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов търси Настимир Ананиев зад фикуса в парламента.Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов търси Настимир Ананиев зад фикуса в парламента.

ЕРМ Запад обезопаси 508 електрически стълба и монтира 103 платформи за щъркели на територията на област Кюстендил


ЕРМ Запад обезопаси 508 електрически стълба и монтира 103 платформи за щъркели на територията на област Кюстендил за периода 2018 г.ЕРМ Запад обезопаси 508 електрически стълба и монтира 103 платформи за щъркели на територията на област Кюстендил за периода 2018 г.

Руски полковник е сред убитите в атентата в "Крокус хол" (СНИМКА)


В терористичния акт в Москва концертната зала " Крокус хил" е бил убит полковникът от главното управление на генералния щаб на Русия Тимур Мясников.В терористичния акт в Москва концертната зала " Крокус хил" е бил убит полковникът от главното управление на генералния щаб на Русия Тимур Мясников.

Умения вместо дипломи – какво искат работодателите?


Все повече компаниите ще избират своите кандидати за работа не на база дипломи и брой години на определена позиция, а на база умения.Все повече компаниите ще избират своите кандидати за работа не на база дипломи и брой години на определена позиция, а на база умения.