Как да подберем подходящи дрехи за пътуване?

Как да подберем???

Как да подберем дрехи, и какви са подходящите дрехи за различен тип пътувания?  

Дрехи за пътуване. Пътуване - дрехи. Подходящи дрехи. Подходящи дрехи за пътуване. Пътуване. Труден въпрос, на който лесно можете да откриете отговор в съветите от, дизайнер на VHK Fashion..

Тя самата е запален пътешественик и често пътува както по работа, така и за удоволствие. Като съвременна жена, непрекъснато ангажирана с пътувания по света, дизайнерката обръща специално внимание на неизбежните въпроси за подбирането на дрехи, свързани със спецификата на различен тип пътувания. Вдъхновена от трудностите и опита си с подбора на дрехи за път, тя създава и специалната линия Traveler by VHK Fashion за пътуващи жени. В нея дизайнерката залага на удобство, функционалност и елегантност на дрехите от немачкаеми материи, съобразени с дестинацията и темата на всяко пътуване.

Ето и какво Ви предстои да научите: Как най-точно да подберете дрехите в багажа си спрямо целта на пътуването, независимо дали то е по бизнес, за почивка или комбинирано? Как да се съобразите с разликите в сезоните и климатичните особености? Кои са подходящите материи и кройки? Как да подберете аксесоарите – обувки, чанти, бижута и др. И още полезни съвети, трикове и идеи.

Ще обрисувам и друг тип пътуване, което усложнява ежедневието и подбирането на дрехите. Бизнес пътуване за 24 часа, през които трябва да летите рано сутринта със самолет, кацате и веднага започвате работа, след което имате бизнес обяд, срещи и вечеря в изискан ресторант и продължение с посещение на бар в по-непринуден тон. Ето това се казва предизвикателство! Няма време за смяна на дрехи! На помощ идва един топ модел от линията Traveler by VHK Fashion от 2014 г., който се състои от рокля и сако, изработени от плътна силно стегната, еластична материя в бяло и черно. Може да се носи с ниски обувки, стилно и делово със закопчано или разкопчано сако с цип, а когато дойде вечерта събличате сакото и „Уау!” Изненадата е рокля с едно рамо! С много високи обувки тя е достатъчно стилна и изискана с нотка сексапил. Може да пътувате само с малък куфар тип троле и бизнес чанта – елегантни, стилни и необременени от много багаж. До тук с бизнес визията! Да добавим само, че бизнес дрехите Ви трябва да бъдат предварително изгладени добре и прибрани на закачалка в отделен калъф. Да се поставят най-отгоре в куфара и задължително да си носите ролка за обиране на власинки особенно през зимата.

Отиваме към спортно елегантната визия предназначена за ваканционното време. В моя случай отивах на круиз. Запомнете, че на круизен кораб не разрешават използването на ютии в каютите. Това означава, че трябва да изберете максимално немачкаеми материи. Има и друг проблем. На тези кораби обикновенно се изисква официално облекло за вечеря и много официално за капитанската вечеря. Има и круизни кораби, на които можеш да ходиш по-спортно облечен. Трябва да проверите предварително. Същото важи и за почивка в хотел, в който сте на база all inclusive. Има тематични вечери и ако хотела е с повече звезди, е добре да сте по-елегантни на вечеря. Ако ваканцията Ви е в движение и всяка вечер или всеки ден сте на различно място, тогава преценявате според нивото на заведенията, които ще посещавате. Непременно се информирайте предварително, за да не изпаднете в неловка ситуация и да се чувствате не на място. Ще си развалите настроението, не за друго!

Дрехи за лятна ваканция


На  лятна ваканция  трябва да вземете задължително леки дънки и къси панталонки. Ако сте любителка на панталоните, вземете един шарен  over size (много широк) панталон.  Тук са разрешени всички видове ефекти – точки, цветя, райета, карета и т.н. Колкото  повече цветове, толкова повече възможности за комбинация. Много подходящ е модел от Traveler by VHK Fashion костюм от три части: панталон, потник и късо сако от тафта в черно, сребърно, бяло и червено. Може да комбинирате панталона през деня с различни потници и блузи, а вечер с официален топ и високи обувки. Ако обичате да носите повече рокли и поли, важи същият принцип за цветовете. Кройките трябва да са свободни и удобни, дълги или къси според вашето желание и телосложение. Съветът ми е да имате една  дълга много свободна рокля, която може да носите през деня с равни обувки, чехли, сандали, дори с джапанки, а вечер с един ефектен колан, красив шал или бижу да носите с високи сандали или актуалните гладиаторски летни ботуши с висок ток. Другата рокля трябва да е къса и отново свободна. Препоръчвам един модел от Traveler by VHK Fashion,   който в горната част и на кръста има широки ластици. Горе е тип бюстие, а от кръста надолу е много набрана. Роклята се носи без сутиен и има възможност да се пусне с много ниска талия и с нормална. През деня отново може да я носите с ниски обувки и без допълнителни  аксесоари. Вечер слагате един много широк колан на талията, високи сандали ефектна малка чанта и бижута и сте готови за по-изискани забавления. Съвсем спокойно можете да използвате роклята от деловия Ви костюм за капитанската вечеря! Отново комбинирайте с много високи обувки  и с изискани бижута или красив шал!

  
гледай още »