Дрехи за лятна ваканция

На лятна ваканция трябва да вземете задължително леки дънки и къси панталонки. Ако сте любителка на панталоните, вземете един шарен over size (много широк) панталон. Тук са разрешени всички видове ефекти – точки, цветя, райета, карета и т.н. Колкото повече цветове, толкова повече възможности за комбинация. Много подходящ е модел от Traveler by VHK Fashion костюм от три части: панталон, потник и късо сако от тафта в черно, сребърно, бяло и червено. Може да комбинирате панталона през деня с различни потници и блузи, а вечер с официален топ и високи обувки. Ако обичате да носите повече рокли и поли, важи същият принцип за цветовете. Кройките трябва да са свободни и удобни, дълги или къси според вашето желание и телосложение. Съветът ми е да имате една дълга много свободна рокля, която може да носите през деня с равни обувки, чехли, сандали, дори с джапанки, а вечер с един ефектен колан, красив шал или бижу да носите с високи сандали или актуалните гладиаторски летни ботуши с висок ток. Другата рокля трябва да е къса и отново свободна. Препоръчвам един модел от Traveler by VHK Fashion,  който в горната част и на кръста има широки ластици. Горе е тип бюстие, а от кръста надолу е много набрана. Роклята се носи без сутиен и има възможност да се пусне с много ниска талия и с нормална. През деня отново може да я носите с ниски обувки и без допълнителни аксесоари. Вечер слагате един много широк колан на талията, високи сандали ефектна малка чанта и бижута и сте готови за по-изискани забавления. Съвсем спокойно можете да използвате роклята от деловия Ви костюм за капитанската вечеря! Отново комбинирайте с много високи обувки  и с изискани бижута или красив шал!

Запомнете, че е много важно да си определите няколко цветови гами, в които да сте издържани по време на Вашето пътуване и вземете само чанти и обувки в тези гами или максимално подходящи. Ограничете се в една голяма мулти функционална чанта в подходящ цвят и не повече от 2 малки официални чантички. Същият принцип важи и за шапки, шалове и бижута. От бижутата, перлите са винаги подходящи и за делови стил и за официален. Този летен сезон е много модерна балеринска пола или тип "пачка", както я наричат. Във вариант много къса или под коляното може да бъде много ефектна и с тениска в комбинация с балетни пантофки, както и с  втален елек на голо от коприна или копринено жарсе в комбинация с високи сандали,  обувки или гладиаторски летни ботуши. Елекът може да носите и с over size панталона или с дънките, с късите панталонки във вариант с ниски и високи обувки.

Една рокля от новата колекция на VHK Fashion  няма да ви е излишна. Може да изберете „Азиатската” в черно и златно на цветя или „Лейди Даяна” във вариант с къс ръкав, оранжев цвят с бели точки. Двете рокли може да носите и с балетни пантофки и с високи обувки. Едно бяло сако, дънково яке и финно кожено яке – всичките в къс вариант и вталени, ще Ви свършат добра работа. Добавете към багажа за ваканцията си няколко потника, фини копринени блузки и задължително шапки и шалове! Не тръгвайте и без слънчеви очила от новата линия на KWIAT made in Bulgaria. Всичко това, повярвайте, може да вместите в разрешените 23 кг. багаж за самолет! Ако пътувате с кола може да не се ограничавате толкова много. А ако не искате да сте ограничени въобще, тръгнете така както Ви се иска, дори това да са едни дънки, тениска и джапанки! Най-важното са хората около Вас и вашето удоволствие!