Коса: Супер права и изгладена коса.

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си


Когато времената са трудни, е важно да се опитаме да запазим мира в себе си.Когато времената са трудни, е важно да се опитаме да запазим мира в себе си.

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място


Вие сте човек, който намира огромна радост в обсипването на партньора си с любов и грижа, понякога дори до точката на саможертва? Ако е така, може би принадлежите към една от четирите зодии, известни с изключителната си щедрост във връзките.Вие сте човек, който намира огромна радост в обсипването на партньора си с любов и грижа, понякога дори до точката на саможертва? Ако е така, може би принадлежите към една от четирите зодии, известни с изключителната си щедрост във връзките.

"Глупост": Белият дом коментира руските твърдения за украинска връзка в атентата край Москва


Белият дом определи като " глупост" твърдението на Русия, че Украйна е замесена в нападението срещу концертната зала " Крокус сити хол" в Подмосковието, при което загинаха над 140 души, и заяви, че е напълно ясно, че групировката " Ислямска държава" е " единственият отговорен" за атаката, предадоха Ройтерс и Франс прес.Белият дом определи като " глупост" твърдението на Русия, че Украйна е замесена в нападението срещу концертната зала " Крокус сити хол" в Подмосковието, при което загинаха над 140 души, и заяви, че е напълно ясно, че групировката " Ислямска държава" е " единственият отговорен" за атаката, предадоха Ройтерс и Франс прес.

Дневен хороскоп за 29 март 2024 г.


На 29 март 2024 г.На 29 март 2024 г.

Фаза на Луната на 29 март 2024 г.


На 29 март 2024 г.На 29 март 2024 г.

Румънски министър: Няма доказателства, че зърно от Украйна се разтоварва у нас


Румънският министър на земеделието Флорин Барбу заяви днес, че нито един фермер не е представил доказателства, че в Румъния се разтоварва зърно от Украйна и добави, че ако съществува такава контрабанда, съответните институции трябва да вземат мерки, предаде Аджерпрес.Румънският министър на земеделието Флорин Барбу заяви днес, че нито един фермер не е представил доказателства, че в Румъния се разтоварва зърно от Украйна и добави, че ако съществува такава контрабанда, съответните институции трябва да вземат мерки, предаде Аджерпрес.

8 грешки при почистване, които само ще направят дома ви още по-мръсен


Малко хора се радват на чистенето, а още по-малко ще е удоволствието, ако след всички усилия стаята изглежда още по-мръсна, отколкото е била.Малко хора се радват на чистенето, а още по-малко ще е удоволствието, ако след всички усилия стаята изглежда още по-мръсна, отколкото е била.

Политическа криза или добре подготвен сценарий: Любомир Аламанов в “Отговорите“ (ВИДЕО)


В политическа криза ли сме, или ставаме свидетели на добре подготвен сценарий.В политическа криза ли сме, или ставаме свидетели на добре подготвен сценарий.

Кои са грешките при вкореняване на мушкато във вода, които често правим?


Най-простият начин за размножаване на мушкато (пеларгониум) е чрез резници.Най-простият начин за размножаване на мушкато (пеларгониум) е чрез резници.

Ливанският премиер разцелува секретарката на Мелони, помисли я за нея (ВИДЕО)


Дясната ръка и историческа секретарка на Джорджа Мелони & ndash; Патриция Скурти, която слезе първа по стълбичката на самолета на летището в Бейрут, беше разцелувана от Микати като премиер.Дясната ръка и историческа секретарка на Джорджа Мелони & ndash; Патриция Скурти, която слезе първа по стълбичката на самолета на летището в Бейрут, беше разцелувана от Микати като премиер.