Коса: Супер права и изгладена коса.

Коронавирусът в България: Без нови отчетени заразени за денонощие


Броят на новите случаи на намаля и като абсолютно число, и като процент.Броят на новите случаи на намаля и като абсолютно число, и като процент.

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 26 май /валутен калкулатор/


Колко струва един щатски долар спрямо един български лев? Използвайте този валутен калкулатор, за да сметнете за колко български лева се разменя едно долар днес, 26 май.Колко струва един щатски долар спрямо един български лев? Използвайте този валутен калкулатор, за да сметнете за колко български лева се разменя едно долар днес, 26 май.

Отговорът за Харков: Мощен обстрел по Белгород. Ранени деца заради паднал покрив в Краснодар (ВИДЕО)


Мощен обстрел в руския град Белгород, след като по-рано на 25 май руснаците удариха търговски център в Харков.Мощен обстрел в руския град Белгород, след като по-рано на 25 май руснаците удариха търговски център в Харков.

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 май /валутен калкулатор/


Колко струва един британски паунд към един български лев? Използвайте този валутен калкулатор, за да сметнете за колко български лева се разменя един британски паунд днес, 26 май.Колко струва един британски паунд към един български лев? Използвайте този валутен калкулатор, за да сметнете за колко български лева се разменя един британски паунд днес, 26 май.

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 май /валутен калкулатор/


Планирали сте посещение в Турция? Използвайте този валутен калкулатор, за да сметнете за колко български лева се разменя една турска лира днес, 26 май.Планирали сте посещение в Турция? Използвайте този валутен калкулатор, за да сметнете за колко български лева се разменя една турска лира днес, 26 май.

Открит е Върховният касационен съд на България


На 26 май 1879 г.На 26 май 1879 г.

"Златна палма" в Кан спечели филм за еротична танцьорка (СНИМКИ)


" Анора" , сурова и забавна история за еротична танцьорка, която се сдобива със злато при богат клиент, спечели " Златна палма" на филмовия фестивал в Кан." Анора" , сурова и забавна история за еротична танцьорка, която се сдобива със злато при богат клиент, спечели " Златна палма" на филмовия фестивал в Кан.

Ники Минаж е арестувана за притежание на наркотици (ВИДЕО)


Американската рапърка Ники Минаж е била ареставана на летище " Схипхол" в Амстердам по подозрение за притежание на леки наркотици.Американската рапърка Ники Минаж е била ареставана на летище " Схипхол" в Амстердам по подозрение за притежание на леки наркотици.

Любо Пенев спаси Хебър! Пирин излетя от елита на България (ВИДЕО)


Отборът на Хебър Пазарджик, предвождан от Любослав Пенев, съхрани мястото си в елита на България и през следващия сезон! Пирин Благоевград пък отпадна директно във Втора лига, докато Ботев Враца ще играе бараж за оставане в първото ниво на българския футбол.Отборът на Хебър Пазарджик, предвождан от Любослав Пенев, съхрани мястото си в елита на България и през следващия сезон! Пирин Благоевград пък отпадна директно във Втора лига, докато Ботев Враца ще играе бараж за оставане в първото ниво на българския футбол.

Не се спират: 3 зодии, за които работохолизма е начин на живот


В света на астрологията някои зодиакални знаци са известни със своята усърдна работна етика и непоколебима отдаденост на професионалните си занимания.В света на астрологията някои зодиакални знаци са известни със своята усърдна работна етика и непоколебима отдаденост на професионалните си занимания.