Маникюр

Маникюр: Квадрат определено в луминисцентни, ярки цветове.

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 февруари /валутен калкулатор/


Колко струва един британски паунд към един български лев? Използвайте този валутен калкулатор, за да сметнете за колко български лева се разменя един британски паунд днес, 28 февруари.Колко струва един британски паунд към един български лев? Използвайте този валутен калкулатор, за да сметнете за колко български лева се разменя един британски паунд днес, 28 февруари.

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 февруари /валутен калкулатор/


Планирали сте посещение в Турция? Използвайте този валутен калкулатор, за да сметнете за колко български лева се разменя една турска лира днес, 28 февруари.Планирали сте посещение в Турция? Използвайте този валутен калкулатор, за да сметнете за колко български лева се разменя една турска лира днес, 28 февруари.

Ще отстъпи ли Майк Джонсън за помощта за Украйна?


Говорителят на Камарата на представителите Майк Джонсън обяви & bdquo; недвусмислено& ldquo; , че иска да избегне спиране на работата на правителството.Говорителят на Камарата на представителите Майк Джонсън обяви & bdquo; недвусмислено& ldquo; , че иска да избегне спиране на работата на правителството.

Роден е Илия Темков, български диригент


На 28 февруари 1923 г.На 28 февруари 1923 г.

Животът в близост до кръчми ви излага на сърдечна недостатъчност


Според ново проучване рискът от сърдечна недостатъчност е с 16% по-висок при хора, намиращи се в близост до местата с най-голяма гъстота на готови за консумация храни.Според ново проучване рискът от сърдечна недостатъчност е с 16% по-висок при хора, намиращи се в близост до местата с най-голяма гъстота на готови за консумация храни.

Тъжна вест: Отиде си малката Амая


" Мили хора, сърчицето на нашата звездичка Амая угасна." Мили хора, сърчицето на нашата звездичка Амая угасна.

Швеция в НАТО - какво дават скандинавците на военния алианс


Пристанището в южния шведски град Карлскруна.Пристанището в южния шведски град Карлскруна.

Филип Аврамов се подиграва с участничките в "Ергенът" (ВИДЕО)


Дамите в новия сезон на романтичното шоу " Ергенът" определено привлякоха вниманието на зрителите.Дамите в новия сезон на романтичното шоу " Ергенът" определено привлякоха вниманието на зрителите.

Вишеградската четворка се раздели за разрешаването на войната в Украйна


Вишеградската четворка е разделена по отношение на войната в Украйна и начина на разрешаване на конфликта.Вишеградската четворка е разделена по отношение на войната в Украйна и начина на разрешаване на конфликта.

Шведските бойни машини устояват на директни атаки на руски дронове "Ланцет" (ВИДЕО)


Военнослужещи от 21 отделна механизирана бригада на украинските въоръжени сили показаха как работят шведските бойни машини на пехотата CV90.Военнослужещи от 21 отделна механизирана бригада на украинските въоръжени сили показаха как работят шведските бойни машини на пехотата CV90.