Маникюр

Маникюр: Квадрат определено в луминисцентни, ярки цветове.

Времето утре - 30 март 2024 г.


На 30 март 2024 г.На 30 март 2024 г.

Бежанци: Група от деца и възрастни от Белгород се спасиха в Санкт Петербург (ВИДЕО)


Група от 61 възрастни и 735 деца, които са придружавани от възрастните, пристигна от Белгород в Санкт Петербург.Група от 61 възрастни и 735 деца, които са придружавани от възрастните, пристигна от Белгород в Санкт Петербург.

Кения ще строи АЕЦ


Агенцията за ядрена енергия на Кения (NuPEA) представи Стратегически план за развитие на ядрена енергийна програма до 2027 г.Агенцията за ядрена енергия на Кения (NuPEA) представи Стратегически план за развитие на ядрена енергийна програма до 2027 г.

Осъждан мъж открадна кутия за дарения за лечение на онкоболна жена


33-годишен мъж открадна кутия за дарения.33-годишен мъж открадна кутия за дарения.

Защо някога трепетликата е била смятана за прокълнато дърво - ще се учудите


Основната причина, поради която всички са се страхували от трепетликата, е библейската история за Исус Христос.Основната причина, поради която всички са се страхували от трепетликата, е библейската история за Исус Христос.

На колко може да бъде оценена платформата YouTubе като самостоятелна компания?


YouTube е най-голямата видеоплатформа в света.YouTube е най-голямата видеоплатформа в света.

Удар по Асен Василев: ГЕРБ, ДПС и опозицията задължиха БЕХ да не разпределя дивидент


Народното събрание одобри проекторешение, с което чрез Министерството на енергетиката задължава Българския енергиен холдинг да не разпределя дивидент за 2023 г.Народното събрание одобри проекторешение, с което чрез Министерството на енергетиката задължава Българския енергиен холдинг да не разпределя дивидент за 2023 г.

ESG: Бизнесът отвъд печалбата


& nbsp; Знаем, че във всяка една по-голяма корпорация по света постоянно се провеждат бизнес срещи.& nbsp; Знаем, че във всяка една по-голяма корпорация по света постоянно се провеждат бизнес срещи.

В отговор на Путин: Полша излезе от Договора за обикновените въоръжени сили в Европа


Полският президент Анджей Дуда подписа указ за прекратяване на Договора за обикновените въоръжени сили в Европа (ДОВСЕ), подписан в Париж на 19 ноември 1990 г.Полският президент Анджей Дуда подписа указ за прекратяване на Договора за обикновените въоръжени сили в Европа (ДОВСЕ), подписан в Париж на 19 ноември 1990 г.

20 г. България в НАТО: Тагарев награди военни и цивилни (СНИМКИ)


Днес, 29 март, на тържествена церемония по повод 20-ата годишнина от членството на България в НАТО& nbsp; министърът на отбраната Тодор Тагарев награди членове на политическото и военното ръководство на Министерството на отбраната (МО), военнослужещи от българската армия и цивилни служители.Днес, 29 март, на тържествена церемония по повод 20-ата годишнина от членството на България в НАТО& nbsp; министърът на отбраната Тодор Тагарев награди членове на политическото и военното ръководство на Министерството на отбраната (МО), военнослужещи от българската армия и цивилни служители.