Какво би обула Пепеляшка в 21-ви век?

Какво би обула Пепеляшка в 21-ви век?

Какво би обула Пепеляшка в 21-ви век?

Ако за момент си представим, че загубената „пантофка" на Пепеляшка не беше стъклена, вероятно щеше да изглежда точно като от пролетно-лятната колекция за 2020 г. на австралийския лейбъл „Shoes of Prey".

Често дизайнерите лишават обувките от много цветове с идеята, че един чифт трябва да подхожда на много тоалети. Но ако имате възможност като Черил Коул и Селин Дион да си купувате хиляди обувки, то цветът ще е най-малкото ви притеснение!

За топлите сезони „Shoes of Prey" залага на фееричното, романтичното и приказното. Обувките са отворени, с висок ток (не прекалено тънък) и интригуващи воланчета, които минават през горната част на пръстите и глезена.


Обувките бяха представени на Австралийската седмица на модата и се продават в 42 вариации. Всички са ръчно правени и носят духа на забавлението и романтичните емоции.Платът, който е използван, е трансперантен и в него се преливат различни цветове – както нежните нюанси, които бензинът образува, когато попадне във вода.

Подметките им са цветни, като може да се намерят в синьо, яркозелено, жълто, розово, цвят „сьомга", лилаво, черно и т.н. Цената на чифт от тези прекрасни изделия е 299 евро.
таван за спалня

Какво се случва в спалнята? Окачени тавани? Вижте неограничените възможности на опънатите тавани да внесат красота и уют във Вашия дом! От Clipso! Какво се случва в спалнята?
Окачени тавани? Вижте неограничените възможности на опънатите тавани да внесат красота и уют във Вашия дом! От Clipso!  таван за спалня  www.clipso.bg гледай още »  


синтетични настилки

Какво представляват синтетичните настилки? синтетични настилки от най-висок клас. Настилки от синтетика за дома, градината, офиса, хотела...  синтетични настилки  ontariosport.net гледай още »  


Промоция поликарбонат

Промоция поликарбонат! ТОП цени ,оферти, промоции, предложения Какво е поликарбонат и какви други видове плоскости и материали използва модерното строителство? Промоция поликарбонат! ТОП цени ,оферти, промоции, предложения Какво е поликарбонат и какви други видове плоскости и материали използва модерното строителство?  Промоция поликарбонат  www.aris-bg.com гледай още »