Какво би обула Пепеляшка в 21-ви век?

Какво би обула Пепеляшка в 21-ви век?

Какво би обула Пепеляшка в 21-ви век?

Ако за момент си представим, че загубената „пантофка" на Пепеляшка не беше стъклена, вероятно щеше да изглежда точно като от пролетно-лятната колекция за 2020 г. на австралийския лейбъл „Shoes of Prey".

Често дизайнерите лишават обувките от много цветове с идеята, че един чифт трябва да подхожда на много тоалети. Но ако имате възможност като Черил Коул и Селин Дион да си купувате хиляди обувки, то цветът ще е най-малкото ви притеснение!

За топлите сезони „Shoes of Prey" залага на фееричното, романтичното и приказното. Обувките са отворени, с висок ток (не прекалено тънък) и интригуващи воланчета, които минават през горната част на пръстите и глезена.


Обувките бяха представени на Австралийската седмица на модата и се продават в 42 вариации. Всички са ръчно правени и носят духа на забавлението и романтичните емоции.Платът, който е използван, е трансперантен и в него се преливат различни цветове – както нежните нюанси, които бензинът образува, когато попадне във вода.

Подметките им са цветни, като може да се намерят в синьо, яркозелено, жълто, розово, цвят „сьомга", лилаво, черно и т.н. Цената на чифт от тези прекрасни изделия е 299 евро.
Промоция поликарбонат

Промоция поликарбонат! ТОП цени ,оферти, промоции, предложения. Какво е поликарбонат и какви други видове плоскости и материали използва модерното строителство? Промоция поликарбонат! ТОП цени ,оферти, промоции, предложения. Какво е поликарбонат и какви други видове плоскости и материали използва модерното строителство?  Промоция поликарбонат  www.aris-bg.com гледай още »  


освободен от акциз краен потребител

Без ДДС освободен от акциз краен потребител - какво е и какво означава това? Без ДДС
освободен от акциз краен потребител - какво е и какво означава това?  освободен от акциз краен потребител  www.alelbg.com гледай още »  


толуен

Какво е толуен? Производство на химични вещества с органични разтворители- толуен, ксилол, минерален терпентин, орт-о-ксилен, ен-хексан.  толуен  www.alelbg.com гледай още »