ТОП 11 храни, които ядеш и слабееш!

Ядеш и слабееш

Мазнини и калории отново! 11 храни, които ядеш и слабееш!

Всяка ябълка, всяка бисквитка допринасят за дневния им прием. Енергийната стойност на продуктите трябва да бъде приблизително равна на потреблението на енергия на ден. Оказва се, че количеството храна, което можете да изядете, е много ограничено, но все пак искате да хапнете още нещо.

Затова съставихме списък на диетични продукти, които съдържат минимално количество калории, или по-точно:

ТОП 11 храни, които ядеш и слабееш!

Те могат да се ядат без страх за фигурата. Освен това, ако тяхното количество в диетата преобладава, теглото бързо ще намалее. Това ще се случи, защото повечето от тях имат отрицателно калорично съдържание – за обработката им е необходимо повече енергия, отколкото съдържат. Колкото повече вода в продукта има, толкова по-малко калории в него. В същото време съдържанието на полезни вещества може приятно да ви изненада. В този списък сме събрали продукти за отслабване, които могат да се консумират в големи количества, без да навредят на здравето. 


Целина: 16 ккал


Целина: 16 ккал

Ароматната целина отдавна заема гордо място сред продуктите за  здравословно отслабване  .  Често причината за излишните килограми е стресът, който искате  да потиснете  с храна.  В този случай целината е идеално растение, тъй като има успокояващ ефект и има благоприятен ефект върху нервната система.

 
 Радиочестотен лифтинг от Персона! Един от най-успешните и напреднали апаратни методи, процедури, начини и технологии - Sharplight за подмладяване на кожата. Апаратът е абсолютен бюти хит в 40 страни по света включително САЩ и Русия.  гледай още » радиочестотен лифтинг www.persona.bg  

 
гледай още »акумулатори Бош

Немската компания БОШ спира производството на Акумулатори за електромобили, заради огромните инвестиции, които трябва да направи. Всичко, което трябва да знаете за акумулатори Бош  гледай още » www.kit93.com акумулатори Бош