Лимфен дренаж на лице - характеристики

Лимфен дренаж на лицето е необходим за такива признаци като подпухналост, подуване, торби и натъртвания под очите, хетерогенност на повърхността на кожата, нейната слабост, както и други възрасти и козметични промени.

Този тип масаж не само стимулира кръвообращението и лимфната дренаж, но също така насърчава насищането на кожата с кислород и подобрява обмяната на веществата. В крайна сметка, благодарение на лимфомасажа, лицето ви ще изглежда много по-младо и свежо.

Само десет минути на ден и скоро ще видите резултата "по лицето и лицето"! Така че, преди да започнете процедурата, е необходимо да почистите лицето на козметиката и да премахнете косата под превръзката (шал). Ако желаете, можете да смажете лицето с масло или със специален крем. И още по-добре, леко паровете на лицето, за да отворите съдовете и капилярите.

Техниката на масаж върху различни части на лицето се състои в следните техники:

С върха на пръстите си, бавно, гладко, преместете от центъра на челото към храмовете. След това направете същото с движения, напомнящи за барабана, и повторете първия метод.

С леки подложки за натискане на безименните пръсти, вървете по долния край на орбитата от моста на носа към храмовете, а след това използвайте спираловидни удари по горния край точно под веждите от храма до моста на носа.

Масажът се провежда на три етапа. Първо, с гладко движение, масажирайте от средата на брадичката до ушите, от ъглите на устата до средата на ухото, от крилете на носа до горната част на ушите. След това "барабани" потупване в една и съща посока и повторете stroding. Назолабиалните гънки се масажират с пръстите на индекса чрез натискане.

Поставете палеца си в центъра на брадичката и с натискане натискайте надолу до ушите.

Лимфният дренаж в дома е лесен, но ефективен начин за предотвратяване на заболявания, свързани с увреждане на кръвта и лимфния поток. Освен това, компетентният масаж поддържа тялото ви тонизирано и еластично и никога няма да се налага да прибягвате до липосукция и всяка друга операция. И това, което е важно, като правите тази процедура у дома, спестявате както времето, така и парите.

Избрани сайтове

 • Дермика Естетика "Дермика Естетика ЕООД” е компания, оперираща в сферата на естетиката с над 10 години професионален опит в дистрибуцията на ме ...

 • Официалният AtlasPROfilax® център в България Официалният AtlasPROfilax® Център в България. Лечение на главоболие, мигрена, фибромиалгия, болки във врата, вертиго, сколиоза, ...

 • ЕТ ГЕПАР - официален представител на CHIRANA - Dental Словакия за България Фирма 'ГЕПАР' е с дългогодишна история в доставката и поддръжката на комплексни стоматологични кабинети от фирма ''CHIRANA'' - С ...

 • Нови интернет страници

 • ORTHOSMILE Брекети Damon

 • Дермика Естетика Начало

 • ЕТ ГЕПАР - официален представител на CHIRANA - Dental Словакия за България Начало

 • Най-актуални страници

 • Maxillo-Facial surgeon - Dr. Sten Stevens Dr. Sten Stevens

 • Ортодонт Д-р Павлина Патаринска Dr. Pavlina Patarinska

 • Затягане на брекети! Боли ли? Затягате ли брекетите и това ще боли ли?