Какъв е лимфният дренажен процес?

Както повечето видове масаж, лимфната дренаж има противопоказания. Човек трябва да се въздържа от лимфен дренаж по време на бременност, кожни заболявания, дерматоза, хронични бъбречни и чернодробни заболявания, тромбофлебит, инфекции от различен вид и злокачествени тумори. Процедурата на лимфен дренаж може да се извърши по два начина: използване на специална апаратура и ръчно, т.е. ръчно.

Апаратът лимфен дренаж, разбира се, се извършва от специалисти в козметични или медицински салони и на свой ред е разделен на няколко типа: вакуум, микровълнова, подтискаща терапия и ендемология. Степента на удара също зависи от вида на масажа.

Ръчно лимфен дренаж може да се направи у дома. Ефективността на масажа ще зависи от ревността и желанието на човека. Партньорският масаж между двойки или приятели може да бъде удобен начин: ти - аз, аз - ти.

цени масажи

Когато си заслужава! Цени, оферти промоции, пълно описание на видовете масажи, зони за масажи, информация и процедури- лимфодренажи, подводни масажи, индийски масажи и антицелулитни масажи. Цени на масажни процедури. цени масажи  гледай още » panderma.net 


лимфен дренаж

За извайване на красиво тяло! Стимулира и активизира метаболизма в клетката и всички звена на и в тялото, редуцира мастните натрупвания по бедрата, коленете, гърба, горната част на ръцете. Безболезнено и безопасно извайване на тялото.  гледай още » www.persona.bg