»нструкции за отпушване и почистване на мивка

ќтпушване и почистване на мивка

ѕочистване и отпушване на напълно запушени мивки може да се осъществи като спазвате следните 3 инструкции:

 

 

1. ƒемонтирайте цедката от канала на мивката. Ќапълнете мивката с вода, така че да покрие дъното. ¬земете плунжер за отпушване на канали и го притиснете р€зко към канала на мивката с цел създаване на вакуум. ƒвижете плунжера нагоре - надолу докато канала на мивката не се отпуши и водата не започне да се оттича свободно.

2. ѕри отпушването на мивката може да се наложи демонтаж на сифона. ѕодложете кофа под сифона и го демонтирайте. јко каналът на мивката е леко запушен, то с отверка лесно ще можете да отстраните запушването. јко не можете да достигнете м€стото на запушване с отверка, използвайте стоманизирано въже с кука на едини€ край за отпушване на мивката.

3. —лед като приключите и мивката е отпушена, монтирайте сифона и цедката на мивката. ѕуснете обилно вода, за да се прочист€т евентуални остатъци от запушването.

јко не успеете да се справите с отпушването и почистването на мивката, обадете се на специалисти, които разполагат със специализирани машини и уреди за отпушване и почистване на канали и майстори професионалисти.


ѕредимства

гледай още ї
‘отоепилиране чрез

‘отоепилиране чрез‘отоепилиране чрез DPC фотоепилаци€, IPL фотоепилаци€

 

 
 ‘отоепилаци€. ≈пилаци€ по нов метод за красива, гладка, стегната и опъната, красива кожа с метода на фотоепилаци€ и лазерна епилаци€. гледай още ї за фотоепилаци€ panderma.net  

 
гледай още ї


»збрани сайтове мивката

Ќай-актуални страници мивката

  • 14 дни и нито ден повече  ак да направим ремонт на бан€ за 14 дни?

  • ”тайка от кафе ”тайка

  • √ъвкави връзки