»нструкции за отпушване и почистване на мивка

ќтпушване и почистване на мивка

ѕочистване и отпушване на напълно запушени мивки може да се осъществи като спазвате следните 3 инструкции:

 

 

1. ƒемонтирайте цедката от канала на мивката. Ќапълнете мивката с вода, така че да покрие дъното. ¬земете плунжер за отпушване на канали и го притиснете р€зко към канала на мивката с цел създаване на вакуум. ƒвижете плунжера нагоре - надолу докато канала на мивката не се отпуши и водата не започне да се оттича свободно.

2. ѕри отпушването на мивката може да се наложи демонтаж на сифона. ѕодложете кофа под сифона и го демонтирайте. јко каналът на мивката е леко запушен, то с отверка лесно ще можете да отстраните запушването. јко не можете да достигнете м€стото на запушване с отверка, използвайте стоманизирано въже с кука на едини€ край за отпушване на мивката.

3. —лед като приключите и мивката е отпушена, монтирайте сифона и цедката на мивката. ѕуснете обилно вода, за да се прочист€т евентуални остатъци от запушването.

јко не успеете да се справите с отпушването и почистването на мивката, обадете се на специалисти, които разполагат със специализирани машини и уреди за отпушване и почистване на канали и майстори професионалисти.


 ожата на лицето през зимата

≈жедневни грижи≈жедневни грижи за кожата на лицето през зимата  ожата на лицето през зимата

√рижи за кожата на лицето...

 
 ст€гане на кожата по един абсолютно безопасен, модерен и при€тен начин - метод по най-нова формула от Venus Legacy  гледай още ї за ст€гане на кожата www.persona.bg  

 
гледай още ї
ѕредимства

гледай още ї
—тарчески петна

—тарчески петна—тарчески петна или...  ак да се отървем от старческите петна?

ѕигментни или старчески  петна по кожата са огромен проблем, тъй като намал€ват самочувствието и хората със старчески петна по кожата изглеждат доста непривлекателни.

 
 «а по-чиста и гладка кожа на лицето и т€лото! √рижа срещу акне, петна, комедони, папиломи, брадавици, висулки, старчески петна по кожата на лицето и т€лото... Ќай-модерните технологии, козметични средства и козметика - Intraceuticals Clarity, Intraceutica гледай още ї за акне и петна www.persona.bg  

 
гледай още ї
‘отоепилиране чрез

‘отоепилиране чрез‘отоепилиране чрез DPC фотоепилаци€, IPL фотоепилаци€

 

 
  ъде на фотоепилаци€ —офи€? ÷ентър по естетика Persona e единствени€т център в Ѕългари€, който притежава уникални€т апарат за трайно обезкосм€ване - Sharplight. Ѕ≈« болка, Ѕ≈« изгар€не, Ѕ≈« възпалени€. гледай още ї за фотоепилаци€ —офи€ www.persona.bg  

 
гледай още ї


»збрани сайтове мивката

Ќай-актуални страници мивката

  • ”тайка от кафе ”тайка

  • «ащо ботокса прави секса по-непри€тен Ѕотокс и секс

  • „естит юбилей на …ордан ѕопчев!