Как да направим лимфен дренаж у дома?

У дома, лимфен дренаж може да се направи с помощта на специални четки с естествени влакна. Тези четки са отличен дренажен инструмент за домашна употреба.

А, за да направите това, купете добра четка и направете с нея мека маса на цялото тяло (суха). Когато тази четка трябва да се насочи към посоката на лимфните възли, започвайки с краката. За гърба можете да използвате четка с дълга ръка. Естествените четки перфектно стимулират лимфната система, премахват мъртвите клетки, помагат да се справят с целулита. Тази техника се използва най-добре вечер преди душ. Курс: 1 - 2 пъти седмично за 5 до 10 сесии, а след това веднъж месечно.

Лимфен дренаж може да се извърши и с помощта на ръце и пръсти за оценка на лимфния поток или откриване на застояли зони. В случай на стагнация на лимфата, трябва да възстановите нормалната циркулация със специални масажни движения или да се консултирате с специалист.

Цени и пълно описание на български антицелулитни масажи и процедури, терапии- лимфодренажи, подводни масажи, индийски масажи и антицелулитни ... Всякакви видове масажи  гледай още » panderma.net 


За извайване на красиво тяло! Стимулира и активизира метаболизма в клетката и всички звена на и в тялото, редуцира мастните натрупвания по бедрата, коленете, гърба, горната част на ръцете. Безболезнено и безопасно извайване на тялото.  гледай още » www.persona.bg