Антицелулитни упражнения - тренировки

Тренировките в борбата ни срещу целулита трябва да са с акцент върху по-интензивно кардио натоварване – минимум 40 минути, по възможност сутрин и на гладно. Подходящи спортове са фитнес, плуване, бягане, ходене или каране на велосипед (най-добре е на открито). Във фитнес-залата най-ефикасни са степерът и/или бягащата пътека, където редуваме бягане под малък наклон с бързо ходене под по-голям наклон.

Антицелулитните упражнения трябва да са такива, с които да тонизирате бедрата и дупето. Това отново е тренировка за цялото тяло с акцент върху местата, където най-често се натрупват целулитни мазнини.

Ето някои лесни упражнения за оформянето на желаната фигура без целулит:


Изправете се и раздалечете

Изправете се и раздалечете краката един от друг. Започнете да приклякате, като привеждате горната част на тялото напред, а задните части движете максимално назад. След приклякванията се изправяйте в първоначалната позиция. Направете 20 повторения на това упражнение.

 
 Стимулира и активизира метаболизма в клетката и всички звена на тялото, редуцира мастните натрупвания по бедрата, коленете, гърба, горната част на ръцете. Безболезнено и безопасно извайване на тялото. Извадете ненужното от тялото си гледай още » за лимфен дренаж www.persona.bg  

 
гледай още »


Избрани сайтове върху

Най-актуални страници върху

  • Представят античните надписи върху камък

  • цени за ситопечат на тениски, сито печат върху текстил Ситопечат върху текстил