Почистване

Почистване

Как да живеем на чисто с най-познатите

домашни почистващи средства,

които могат да заменят битовата химия и скъпоструващи препарати за почистване.

Няколко лесни и полезни съвети за почистване на трудни повърхности у дома и в офиса.

Почистване на петна от под, дрехи, мебели, труднодостъпни повърхности?

Как да почистим бързо и евтино, как да отпушим канала, как се поддържа и почиства мрамор и гранит, дървени повърхности, фурна, фуги.

 

 

Как да отпушим канала?


Как да отпушим канала?

Има 2 прости неща във всяка кухня, които действат за 

  
гледай още »

Да почистим бързо и евтино


Да почистим бързо и евтино. Някои полезни съвети.

Ако решим сами да приготвим препаратите за почистване, ще имаме поне 2 предимства:

  
гледай още »

Почистване на мрамор и гранит


Почистване на мрамор и гранит

Подовете с покритие от камък и теракот се нуждаят от основно почистване два пъти годишно, за да бъдат ликвидирани всички трайни и по-сериозни замърсявания.

  
гледай още »

Отпушване на тоалетни в домашни условия


Три начина за отпушване на тоалетни в домашни условия

Съществуват няколко начина за отпушване на тоалетни - чрез плунжер, свредел за тоалетни и стоманизирана тел.Три начина за отпушване на тоалетни в домашни условия.

  
гледай още »

Запушена септична яма


СЕПТИЧНА ЯМА. КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА СЕПТИЧНАТА ЯМА?

Когато правите заявка за почистване на вашата септична яма, е желателно да дадете информация за нейният обем, ориентировачно растояние между септичната яма и мястото където

  
гледай още »

Запушен подов сифон


ОТПУШВАНЕ НА ПОДОВ СИФОН.

Първото нещо което трябва да направите е да се убедите, че наистина подовият сифон не работи. Ако не поема водата, то най-вероятно е запушен.

  
гледай още »

Запушена кухненска мивка


ОТПУШВАНЕ НА КУХНЕНСКА МИВКА. ВЕРОЯТНИ ПРИЧИНИ ЗА ЗАПУШВАНЕТО.

В следствие на експлоатацията, по стените на канализационната тръба се образяват налепи от мазнини, които стесняват сечението на канала, влошава се челното съпротивление което оказва канала върху водата, а от там и

  
гледай още »

Запушена вана


ОТПУШВАНЕ НА ВАНА. ВЕРОЯТНИ ПРИЧИНИ ЗА ЗАПУШВАНЕТО.

В следствие на експлоатацията, по стените на канализационната тръба се образяват налепи от мазнини, които стесняват сечението на канала, влошава се челното съпротивление което оказва канала върху водата, а от там и

  
гледай още »

Петната от вино


Червено виноКак да се справим бързо и лесно с петната от вино???

Не знаем за вас, но нас сякаш често ни преследва онази неприятна ситуация да разлеем 

  
гледай още »

6 хитрости за почистване на дрехи!


6 хитрости за почистване на дрехи!

У дома си всеки има дрехи за почистване и пране при по - специални условия. Но не винаги можем да се справим с мръсните дрехи, както на ръка така и в перална машина. Струва ни се невъзможно едно такова почистване на дрехи в домашни условия, но....

  
гледай още »

Пролетно почистване


Пролетно почистване

Почистване... Как да направим пролетното почистване по-лесно?

  
гледай още »

Запушен канал


Запушен каналКак да не запушим канала?

За да не се запушват каналите е най-добре често да предприемате мерки като използвате комбинацията между гореща вода, оцет и сода. Първо изсипете половин чаша сода, след това една чаша оцет и накрая една чаша гореща вода. Изчакайте 10 минути, след което отново изсипете чаша гореща вода. 


  
гледай още »

Почистване на фурна


Фурната на печкатаКогато почистването на мръсната и нагоряла фурна е детска игра! Мъничко вода примесете със това, и ето фурната ви заблестя!

Без препарати и токсични вещества... ТОП домашни хитрини за почистване на фурна! Готвенето свършва и ето го проблема – как да почистим фурната?

  
гледай още »

Фуги


ФугиС тази смес, бързо и лесно ще ги почистите!

Най-вероятно често купувате скъпи препарати. Но те могат да бъдат много опасни. Направете сами вкъщи отличен препарат за фугите между плочките в банята или кухнята, а плочките, след тази процедура, ще изглеждат като нови.

  
гледай още »

Почистване на паркет


Почистване на паркетКак да почистим паркета без химикали?

Примесете хладка вода, мъничко с това и хоп паркета заблестя! Без значение дали е изкуствен или естествен, тези домашни трикчета за почистване на паркета ще ви изненадат!

  
гледай още »

Почистване на фурната и котлоните


Почистване на фурната и котлоните

Фурната и котлоните или  Как и с какво да почистим фурната и котлоните?

  
гледай още »

Почистване на пералня


Почистване на пералня

Почистване на пералня, или  Как, и с какво да почистим пералнята???

  
гледай още »

Почистване на мокет


Почистване на мокети с прахосмукачкаКак се поддържа и почиства мокет? Вижте 6-те съвета от професионалистите в почистването. 

 

  
гледай още »

Почистване на ламинат


Почистване на ламинатСипете в кофата с вода, много малко от това и ламината бързо заблестя

Тук ще ви дадем полезни насоки за почистване на ламината. Ще научите как да почиствате ламината, ламинираните повърхности и ламинираните подове без усилие, така че да...

  
гледай още »

Почистване на прозорци


Почистване на прозорциКак да... Почистим прозорци и дограма без препарати и без  готови препарати за почистване на прозорци от магазина?

Рафтовете на търговските обекти са препълнени от почистващи продукти, но те понякога причиняват дерматологични проблеми и алергии. Знаем, че със сигурност има много домашни рецепти, които могат да помогнат и в тази статия ще споделим с вас такива, които опитните домакини смело препоръчват. Научете как да използвате бюджетни и ефективни почистващи средства за прозорците, използвайки съставки, каквито имате в дома си. А в случай че все пак предпочитате да заложите на  професионалисти в почистването, можете лесно да ги откриете.

  
гледай още »

Почистване на съдове за готвене


Съдове за готвене - почистванеДа приготвим изкусни кулинарни шедьоври на пръв поглед е едно наистина приятно начинание, което обаче често носи със себе си загорели продукти и други трайни замърсявания по съдовете.

НО..

  
гледай още »

Почистване на микровълнова


Почистване на микровълноваКогата сложих мократа кърпичка в микровълновата, получих удивителен резултат, как не го знаех досега?

Микровълновата фурна е доста често използвана в повечето домове.  Тя  помага за бързо затопляне на храната, размразяване на месо и дори приготвяне на нещо вкусно.  Всички тези процеси оставят силни миризми и замърсители вътре в устройството. 

  
гледай още »

Кухненска гъба


Кухненска гъбаКак правилно да почистваме и съхраняваме кухненската гъба? При миене на съдовете трябва да имате две основни неща:

Препарат за миене и гъба, като към това можете да добавите гумени ръкавици, за да предпазите ръцете си от сухота и въпреки че е изключително важно да миете съдовете и кухненските прибори от мазнини и мръсотия, винаги трябва да помните, че част от тази мръсотия остава върху гъбата, независимо как я миете.

  
гледай още »

Почистване на фуги


Почистване на фугиФуги.. Малките пространства между плочките, а..

Самите плочки в банята са мястото, което много често издава, че собствениците на дома са немърливи откъм чистота. Но дори да ги почиствате всяка седмица, там все пак си остава огнище на зараза – фугите между плочките са любимото място на всякакви видове мухъл и плесен, които, както е известно, могат доста да навредят на здравето.

  
гледай още »

5 ефектни трикчета за почистване на баня


5 ефектни трикчета за почистване на баняАко, знаехте тези 5 трикчета по-рано, със сигурност нямаше да изхвърлите торбичките от чай!

Ако сте сред тези, за които само мисълта за почистване на банята е плашеща, имайте предвид, че   тази работа ще бъде по-лесна, ако я вършите по-често. Освен това не е нужно да харчите пари за скъпи и опасни химически почистващи препарати. Специалисти по почистване съветват банята да се почиства веднъж седмично, за да не разпространяват микробите из цялото помещение.

  
гледай още »

Как да почистваме банята по-малко?


Как да почистваме банята по-малко?8 малки трика, които решават проблема Потене, голямо търкане, миене, трудоемка работа…

Но всъщност, почистването на баня е много по-лесно, отколкото звучи. Просто трябва да имате под ръка тези 8 трика, с които ще улесните работата си и определено ще решите проблема си!

  
гледай още »

Избрани сайтове

 • Бараж М професионално почистване на офиси и домове Бараж - М професионално почистване на офиса и дома от 1990 година. Почистване на мокети, килими, тапицерии, твърди настилки, облицовки, стъкла, дограми, щори и фасади, сторителство и ремонт, ежедневно почистване шлайфане и полиране на мрамор и мозайка.

 • Евро Вип - професионално почистване Евро Вип - професионално машинно почистване, на примамливи цени. Почистване на домове и луксозен интериор. Почистване на офиси и търговски комплекси. Почистване на хотели и заведения.

 • Актуално

 • Изработка на табели по поръчка Табели

 • Микрофибърни кърпички на едро с възможност за печат Микрофибърни кърпички за очила и телефон

 • Копис | COPIS 2024 COPIS 2024

 • Вратовръзки с печат и за реклама на едро Вратовръзки

 • Поликарбонатни плоскости Контакти

 • Хартиени кубчета по поръчка с печат Обикновени кубчета

 • Волейболна топка NANGA 98136S

 • Dual Power: How to Leverage Google Ads and SEO for Total Maximum Impact - Slator Personalized marketing campaigns that enhance engagement and conversions. Optimized ad targeting and bidding for better use of your advertising budget nbsp;... ...

 • TubeBuddy Review - Is It The Best YouTube SEO Tool? - MSPoweruser Optimization strength; Monthly search estimate; Videos found in search results related to the keyword; A graph showing the audience #39;s interest over nbsp;... ...

 • 6 guiding principles to leverage AI for SEO content production - Search Engine Land But it #39;s critical to ensure you have the proper staff to check for plagiarism, optimize readability and edit for final spelling and grammar. The nbsp;... ...

 • Рецептата на баба със спанак ще изуми всички! - iWoman Предлагаме ви една лесна, но изключително вкусна рецепта, която е идеална за обяд или лека вечеря. Необходими продукти за запеканката със спанак: nbsp;... ...

 • Как да се гримирате в ярки сенки: 3 модерни и лесни идеи за грим за лятото и късната пролет Как да се гримирате в ярки сенки: 3 модерни и лесни идеи за грим за лятото и късната пролетdama.bg ...

 • Как да живеете с нелюбима работа - съветите на когнитивни психолози Как да живеете с нелюбима работа - съветите на когнитивни психолози24chasa.bg ...

 • Amazon Supply Chain Solutions With Inventory Management Claim Resolution For US Retailers Amazon Supply Chain Solutions With Inventory Management Claim Resolution For US Retailersvimeo.com ...

 • почистване, почистване на дома, почистване на офиса, съвети за почистване, лесни съвети за почистване, полезни съвети за почистване, почистване на, почистване за, почистващи средства