Ремонти

Домашен ремонт

Как да направим сами ремонт на банята, дома, вилата или гаража. 11 съвета, които ще ви помогнат, ако ремонтът вече е ваше хоби.

Как се сменят плочки? Как се обръща дограма? Ремонт на тавани и стени. Ремонт на канализация.

Какво ни е необходимо, за да направим сами ремонт на банята, прозорците, покрива, балкона. Най-важното за ремонт на банята, дома, вилата или гаража. 

DIY- да направим сами ремонт у дома 

Най-важното за ремонт на банята, дома, вилата или гаража. Домашен майстор- строителството и ремонт у дома. 

Какво ни е необходимо, за да направим сами ремонт на банята?


Какво ни е необходимо, за да направим сами ремонт на банята? Ремонт на баня - мерки и средства

Модерно и луксозно жилище е доста разтегливо понятие за българина. Просто малцина могат да превърнат в реалност стилните дизайнерски решения от лъскавите списания и каталози. Има обаче едно помещение в жилището, което винаги трябва да е поне на крачка разстояние от съвременните тенденции - банята. Затова, ако имате някой заделен лев, най-добре го похарчете за мокрото помещение.

  
гледай още »

Канализация на баня


Канализация на баня или  Как се прави канализация на баня???

  
гледай още »

Крепежни елементи


Крепежен елемент е част кото свързва една повърхност с друга независимо дали тя е метална, дървена, пластмасова, керамична и др.

  
гледай още »

Обръщане на прозорци, PVC дограма


Как се обръща дограма? Обръщането на пвц или алуминиева дограма може да се направи с гипсокартон с примерна дебелина 9-10mm. Нужни са още:

  
гледай още »

Почистване след ремонт


Почистване след ремонт или 11 съвета как да почистим след ремонт!

  
гледай още »

Ремонт на покрив


Времето си казва думата, като всяко нещо . Така и всеки покрив се нуждае от ремонт, особено ако е покрит с покривен филц. Като правило, през годините, под влияние на температурна разлика, този материал започва да се напуква, върху него се образуват различни щети, през които водата може да изтече. Колкото по-бързо елиминирате тези дефекти, толкова по-дълъг ще бъде животът на самия покрив и цялата структура.

  
гледай още »

Как да направим ремонт на баня за 14 дни?


Как да направим ремонт на баня за 14 дни и нито ден повече?  Цялостен ремонт на баня - етапи, изграждане, строителство

Банята е най-трудното за ремонт помещение в апартамента! За сметка на това пък предоставя многобройни възможности за изява на разнообразни майсторски умения, достъпни за технически грамотните и умеещите.

  
гледай още »

Как да направим ремонт на баня с малко пари?


С минимални средства, максимален резултат.  Как цената определя качеството и можем ли да направим ремонт на банята с малко пари, и в същото време той да бъде качествен?  

Модните тенденции в интериорния дизайн  се сменят много динамично, а  това може да остави банята с остаряла визия.  С течение на времето в баните се появят и различни проблеми с канализацията, плочките  влага и мухъл,   или износване на металните елементи. Ремонта на банята и дори частичното преобразяване на една баня се смята за скъпо удоволствие и това  често  спира собствениците да се заемат с това начинание.  Но какво да правите ако имате малък бюджет и баня, която има  спешна  нужда от ремонт или освежаване. Предлагаме ви  няколко идеи за ремонт на баня, които няма да ви струват излишни средства и ще решат проблема - ремонт на баня, на най-ниска цена

  
гледай още »

Цветен таван


Щом си падате по смели дизайнерски решения, без да се страхувате да ги приложите в дома си... Защо да не започнем от банята

 

  
гледай още »

Хидроизолация, видове и покритие


Битумна или течна? Кой е най-добрият избор за и на хидроизолация?

Като готов продукт, хидроизолация се прави със специални смоли на основата на синтетични разтвори, съдържащи битум или течна гума. Полученият материал се нанася върху подготвената повърхност, което позволява на сместа да запълни всички нередности, пукнатини, чипове на пода. Тази технология ви позволява да направите водоустойчив слой, който ще продължи много години.

  
гледай още »opanati tavani

Направихме го за вас! 3D opanati tavani CLIPSO! Simply incredible! Най-новите и най-предпочитаните методи, начини и технологии, средства в строителството и ремонтите за вашите opanati tavani до вас когато ви трябва от Клипсо. Направихме го за вас! 3D opanati tavani CLIPSO! 
Simply incredible!
Най-новите и най-предпочитаните методи, начини и технологии, средства в строителството и ремонтите за вашите opanati tavani  до вас когато ви трябва от Клипсо.
 opanati tavani  www.clipso.bg гледай още »  


фирми за ремонт

От всички фирми за ремонт и строителство, ТОП е... Дедал 1995 - над 25 години опит в строителството! От всички фирми за ремонт и строителство, ТОП е...
Дедал 1995 - над 25 години опит в строителството!  фирми за ремонт  www.dedal95.com гледай още »  


фирма за ремонти

Вашата кухня, баня, стая... Нуждае ли се от ремонт? Как да поддържаме и ремонтираме дома си сами и кога имаме нужда от професионална строителна фирма за ремонт? Вашата кухня, баня, стая... Нуждае ли се от ремонт?
Как да поддържаме и ремонтираме дома си сами и кога имаме нужда от професионална строителна фирма за ремонт?  фирма за ремонти  www.dedal95.com гледай още »