Какво ни е необходимо, за да направим сами ремонт на банята?

Как и какво ни е необходимо, за да направим сами ремонта на банята?

Какво ни е необходимо, за да направим сами ремонт на банята?

Ремонт на баня - мерки и средства

Модерно и луксозно жилище е доста разтегливо понятие за българина. Просто малцина могат да превърнат в реалност стилните дизайнерски решения от лъскавите списания и каталози. Има обаче едно помещение в жилището, което винаги трябва да е поне на крачка разстояние от съвременните тенденции - банята. Затова, ако имате някой заделен лев, най-добре го похарчете за мокрото помещение.


Преди всичко много сериозно трябва да прецените дали да не започнете от тръбите. Подмяната на мрежата просто е задължителна за онези, които ще инвестират в скъпи и престижни марки. В противен случай може да им се наложи далеч преди поредния ремонт на банята да къртят плочките.
Най-често подмяната на водопровода на етажа излиза около 230-250 лв. Експертите в бранша съветват да заложите на комбинация от пластмаса и алуминий, въпреки че и на полипропиленовите тръби се дава експлоатационен срок от около половин век. Преди това се посъветвайте с кадърни майстори. Още повече, че те ще са ви нужни и за подмяната на плочките.

Хидроизолация на баня


Как да си направим сами хидроизолация на и в банята, и течната хидроизолация за баня ли е най-подходяща?

Най-важн да имате уютна и топла баня задълго и да не правите ремонт всеки сезон е качествената хидроизолация. Хидроизолация се прави както върху пода на банята, така и върху стените, като по-обстойно внимание трябва да се обърне на зоните около  санитарните възли: мивка, душ, душ-кабина, тоалетна чиния, вана и др. Хидроизолационните материали са направени така, че да може всеки сам да се справи с полагането им и внимателно следвайки инструкциите, приложени към опаковката на хидроизолацията всеки непрофесионалист ще може да се справи с тази отговорна дейност. От изключителна важност е не просто наличието на хидроизолация, но и нейното качество. Нещо повече - нискокачествената и неправилно положена хидроизолация е равностойна на пълна липса на такава. Иначе казано влагата отново ще прониква в пода и стените на банята, но ще имаме и вложени допълнителни средства.

  
гледай още »фирма за ремонти на покриви

Дедал 1995 е с над 25 години опит в строителството! Професионални ремонти на покриви - къща, жилищен блок или промишлена сграда. От кухнята до банята! Дедал 1995 е с над 25 години опит в строителството!
Професионални ремонти на покриви - къща, жилищен блок или промишлена сграда.
От кухнята до банята!  фирма за ремонти на покриви  www.dedal95.com гледай още »  


ремонти на къща

Дедал 1995 - над 25 години опит в строителството! От кухнята до банята, през покрива до пода Дедал 1995 - над 25 години опит в строителството!
От кухнята до банята, през покрива до пода  ремонти на къща  www.dedal95.com гледай още »  


фирми за ремонти

От кухнята до банята! Дедал 1995 - над 25 години опит в строителството и ремонтните дейности!  фирми за ремонти  www.dedal95.com гледай още »