Окосмяване по лицето и шията

Забележите, ли че имате окосмяване в областта на брадичката, шията, или мъхчетата по лицето ви са станали по-големи, може би се намирате в менопауза. Когато нивата на естроген в женското тяло намалеят, окосмяванията по тялото на жената стават повече.

При по-младите жени, окосмяването в областта на лицето може да бъде в отговор на по-високи нива на мъжкия хормон тестостерон, който при жените трябва да е в по-ниски нива. Добре е да изследвате нивата на този хормон, но и на инсулина.

Високото ниво на инсулин може да бъде причина за появата на повече окосмяване на места, на които би трябвало да имате само мъхчета. Този тип окосмяване по тялото е свързан и със затлъстяването или синдром на поликистозни яйчници.


почистване на лице цени

Съвременните методи за медико-козметично почистване на лицето на най-ниски цени и ТОП оферти внедрени в козметико-дерматологичен център Пандерма, София  гледай още » panderma.net 

почистване на черни точки Съвремени методи, терапии, процедури, начини за медико-козметично почистване на черни точки по лицето и тялото в козметико-дерматологичен център Пандерма, София. Почистване на черни точки, акне, брадавици, комедони, папиломи, висулки.
почистване на лице софия ТОП методи за медико-козметично почистване и поддържане на свеж вид на лицето внедрени в козметико-дерматологичен център Пандерма, София, София окръг...