Типове и видове брадавици

Типове и видове брадавици

Типове и видове брадавици - тип 1, 2 и 4 на папиломния вирус се характеризират с развитието на плантарни брадавици. Тип 3 и 10 се характеризират с развитието на плоски брадавици. В по-усложнения порядък

тип 6 на папиломния вирус може да провокира появата на кондиломи в областта на ануса и гениталиите, докато виновници за развитието на епидермални тумори са типовете 11, 16 и 18. Карцином на шийката на матката се развива след инфекция с тип 16 и тип 18, докато тип 25 най-често се проявява с развитието на кератоакантом.

почистване на черни точки

Съвремени методи, терапии, процедури, начини за медико-козметично почистване на черни точки по лицето и тялото в козметико-дерматологичен център Пандерма, София. Почистване на черни точки, акне, брадавици, комедони, папиломи, висулки.  гледай още » panderma.net 

комедони Съвременните методи за медико-козметично почистване на лицето внедрени в козметико-дерматологичен център Пандерма, София. Папиломи, брадавици, висулки, комедони, бенки..
комедони премахване Съвременните методи за медико-козметично почистване и премахване на комедони, фисули, папиломи, брадавици, висулки на и по лицето внедрени в козметико-дерматологичен център Пандерма, София.