На какво се дължи детоксикиращият ефект?

Основните съставки на детокс лепенките са бамбукова киселина, турмалин и дървесен оцет.

Турмалинът е един от естествените минерали, които имат свойството да генерират отрицателни йони чрез инфрачервени лъчи. Тези йони стимулират акупунктурните точки, успокояват тялото, намаляват стреса и тревожността и подобряват метаболизма.

Бамбуковата или пиролигнеова киселина е кондензирана течност, която се получава от бамбуков въглен или бамбуково дърво. Квинтесенцията на тази киселина има свойството да инфилтрира и елиминира токсините.

Дървесният оцет стимулира периферното кръвообращение, намалява подуването и умората на краката и способства за извличането на токсините от тялото чрез осмоза.

Освен тези съставки в пластирите за детоксикация се съдържат още минерали и растения на прах, витамини, елементи от черупчести мекотели, портокалово масло и други.

В момента, в който бъдат поставени на стъпалата, пластирите започват да действат. Съдържащите се в тях естествени съставки проникват през порите на краката в лимфната система на тялото, свързват се с вредните токсини и ги извеждат извън тялото.

почистване на черни точки

Съвремени методи, терапии, процедури, начини за медико-козметично почистване на черни точки по лицето и тялото в козметико-дерматологичен център Пандерма, София. Почистване на черни точки, акне, брадавици, комедони, папиломи, висулки.  гледай още » panderma.net 


антицелулитни процедури

Извайване на тялото! Къде? Център по естетика Персона, чрез най-търсените антицелулитни процедури за тяло - видове, методи, начини, технологии и процедури за премахване на целулит и цени. Без целулит и ненужни мазнини с антицелулитни процедури.  гледай още » panderma.net