Начини, методи и технологии за лечение и отстраняване на брадавици

Лечение на брадавици

Лечение на брадавици

Начини, методи и технологии за лечение и отстраняване на брадавици

Лечението на заболяването е много специфично. Обикновено при отслабване на имунната защита на организма хроничната вирусна инфекция с човешки папилома вирус се активира, което позволява развитието на множество брадавици по кожата. При спонтанно засилване на имунната реактивност на организма, лечението преминава изключително бързо и без драстична медицинска намеса.

Във всички останали случаи се използват специфични хирургични и химични способи. По хирургичен път обикновено се извършва кюретиране на всяка отделна лезия, което в определен момент може много да затрудни работата и да предизвика особен дискомфорт у пациента, поради което хирургичното третиране на множество брадавични лезии не се предпочита. В такива условия за препоръчване е криотерапията, при която с помощта на течен азот се замразява брадавицата, което води до нейното автоматично отчупване и отделяне от повърхността на кожата.

Все повече в практиката навлиза приложението на електрокоагулация и лазерна терапия с въглероден диоксид. На практика по този начин брадавиците се премахват окончателно от кожната повърхност по многократно пъти по-ниско травматичен за пациента начин.

В съвременната медицина са известни още и някои цитостатици под формата на лакове и алкохолни разтвори. Такъв например е 5-флуорурацила. Също така се прилагат средства за укрепване на имунитета – интерферон и някои билкови препарати с имуностимулативен ефект. Също така може да се прилагат локални имуностимулатори под формата на мазила, какъвто например е известният препарат в световната мрежа имиквимод.
Избрани сайтове брадавици

Нови интернет страници брадавици

 • Гледай в интернет! Кожни образувания

 • Най-актуални страници брадавици

 • Кожни образувания- висулки, фиброми, папиломи , брадавици, кондиломи Кожни образувания

 • PlasM- Плазма лифтинг на лице PlasM- Плазма лифтинг

 • Боядисване с латекс

  6-те основни грешки при боядисване с латекс! Най-важното за боядисването с латекс. Основни правила от Лукс Ремонти БГ Материалът Боядисване с латекс е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

   6-те основни грешки при боядисване с латекс! Най-важното, което трябва да знаете  гледай още » за боядисване с латекс luxremont.bg  

  Цялостен ремонт на баня- цена и срок

  Можем ли да направим цялостен ремонт на баня за 10 дни и на каква цена? Етапи в ремонта на банята Демонтаж на наличното санитарно оборудване и смъкване на плочките.Демонтират се старите плочки и водопровод. Извозват се отпадъците с контейнер до специализирано сметище. Смяна на тръбите в банята.Полага се нов водопровод и нови тръби за чиста... Материалът Цялостен ремонт на баня- цена и срок е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

   Колко излиза цялостен ремонт на баня? гледай още » за цялостен ремонт на баня цена и срок luxremont.bg  

  Първи стъпки за един успешен ремонт

  Едно условие всеки ремонт да бъде изпълнен добре-Трябва да се гледат цялостно нещата. Трябва да се прозрат връзките между помещенията и условията, които залага специфичното им предназначение. Материалът Първи стъпки за един успешен ремонт е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

   Направете своя дом най-доброто място за живеене! гледай още » за луксозни ремонти luxremont.bg  

  За влагата и вътрешната изолация на баня..

  Една етична и професионална фирма за вътрешни ремонти ще се погрижи наистина да ви изолира от просмукващата се влага в банята. Материалът За влагата и вътрешната изолация на баня.. е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

  Започва се. Да изкъртим старото ефективно!

  Ако ще правите цялостен ремонт на банята, редът е ясен. Няма да минете без къртене на стени, под, арматура, без прокарване на нови тръби... Материалът Започва се. Да изкъртим старото ефективно! е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

  Какво значи добре ремонтирана баня?

  Когато става дума за ремонт на баня, експедитивността е от значение. А за да сме в график, грешките трябва да са сведени до минимум. Което е изискване, преди всичко, за качествени материали, специализирани инструменти и професионални работници. Избраната фирма за ремонт на баня трябва да покаже и докаже, че не прави компромис с материалите, инструментите и хората. Материалът Какво значи добре ремонтирана баня? е публикуван за пръв път на Лукс...