Цветен таван

Цветен таван

Щом си падате по смели дизайнерски решения, без да се страхувате да ги приложите в дома си...

Защо да не започнем от банята

 

Гладки ъгли

Таванът в някои бани илюстрира как архитектурните недостатъци могат да бъдат изгладени.

По-близо до земята

Заобикаляйки пропорционалното разделение на стената, можете да направите високия таван по-нисък. А разликата в цветовете между тавана и горната част на стената прави банята уютна и сладка.

Визуален трик

Когато, баня има окачен таван, малко по-тъмен от стените, а осветлението около целия периметър ви позволява да увеличите реалните размери на стаята.

Монотонно не означава скучно

Когато, стените и таванът в банята са в един и същи цвят. Това стеснява пространството и го прави уютно.

Боядисвайте на части

Обичате нюансите на синьото, но се страхувате да оцветите цялата баня? Решение: боядисвайте само тавана и добавете към него аксесоари в синьо.

Преследване на тенденцията

Синият цвят винаги е бил на мода, а ако е на тавана в банята може да добави пикантност и лукс.

Игра на сенки

В баните където таванът е с нюанс по-светъл от стените, а „преходът“ под формата на бял перваз създава усещане, че горната граница се извисява във въздуха.

Свобода на изразяване

Ако искате изразяване, боядисайте тавана в червено. Просто не прекалявайте - не забравяйте, че червеното повишава кръвното налягане.

Отпуснете се и рисувайте

Таванът, боядисан в черно, допринася за психологическо облекчение. Следователно, лежейки във ваната, можете не само да се насладите на процеса, но и да се насладите на смелото си решение.

 

Струва ли си да изберем

опънати тавани вместо окачен таван?

Опънатите тавани имат някои съществени предимства: 

  • върху опънат таван можете да отпечатите фотореалистични изображения- картинки по Ваш избор, дори безплатни снимки избрани от известните интернет сайтове!

  • опънатите тавани не променят цвета си с течение на времето

  • опънатите тавани не провисват!

  • Влагоустойчиви са. Почистват се лесно с влажна кърпа!
  • Качественият опънат таван е много здрав, издържа на физически натоварвания, удари с тъп предмет, не се повреждат при битови въздействия!

Най-доброто в света на опънатите тавани е CLIPSO®!

Механично опростената система опънати тавани Clipso е с уникални качества: идеално равна повърхност, която може да покрие всеки таван с ширина до 5 метра и дължина до 50 метра без снаждащ профил.

Това прави опънатите тавани Clipso са особено подходящи за кухня, хол, баня, заведения, ресторанти и зали!

Огромна галерия със снимки и проекти реализирани с опънати тавани CLIPSO е налична тук.
тавани за хол

Не таван, а таван за хол... Галерия снимки на реализирани ваши идеи, видове опънати-окачени тавани за хол от clipso.bg. Не таван, а таван за хол...
Галерия снимки на реализирани ваши идеи, видове опънати-окачени тавани за хол от clipso.bg.  тавани за хол  www.clipso.bg гледай още »  

таван за баня Окачени-опънати тавани за баня? Вижте неограничените възможности на опънатите тавани да внесат красота и уют във Вашия дом от Clipso!

опънати тавани

Как да пренесете най-очарователните пътувания у дома? С опънатите тавани от Клипсо бг Как да пренесете най-очарователните пътувания у дома?
 С опънатите тавани от Клипсо бг  опънати тавани  www.clipso.bg гледай още »