Как да си направим опънат таван в 4-ри стъпки?

Все повече хора обмислят използването на опънати тавани в жилището си или в помещения с друго предназначение, но не са наясно как се осъществява монтажа на тези системи. Всъщност, монтажът на опънат таван не е никак сложен и трудоемък. Монтажът на опънат таван се осъществява в 4ри лесни стъпки, които ще разгледаме подробно.

Обаче  преди да започне реалния монтаж на опънатите тавани, е нужно да се вземат точни размери и да се обсъди конкретния дизайн. Точните размери са от изключително значение. Ако измерванията не са направени както трябва, профилите и платната няма да пасват на помещението. Необходимо е също да се обмисли и уточни конкретния дизайн – дали ще се прави стандартен таван, дали ще има различни нива или форми. На базата на дизайна и размерите се правят профилите и платната. Едва след това може да се премине към самия монтаж на таванната система. А...

Как се прави опънат таван? И..

Кои и какви са тези 4-ри лесни стъпки за направата на опънат таван?

Вижте:

Струва ли си да изберем

опънати тавани вместо окачен таван?

Опънатите тавани имат някои съществени предимства: 

  • върху опънат таван можете да отпечатите фотореалистични изображения- картинки по Ваш избор, дори безплатни снимки избрани от известните интернет сайтове!

  • опънатите тавани не променят цвета си с течение на времето

  • опънатите тавани не провисват!

  • Влагоустойчиви са. Почистват се лесно с влажна кърпа!
  • Качественият опънат таван е много здрав, издържа на физически натоварвания, удари с тъп предмет, не се повреждат при битови въздействия!

Най-доброто в света на опънатите тавани е CLIPSO®!

Механично опростената система опънати тавани Clipso е с уникални качества: идеално равна повърхност, която може да покрие всеки таван с ширина до 5 метра и дължина до 50 метра без снаждащ профил.

Това прави опънатите тавани Clipso са особено подходящи за кухня, хол, баня, заведения, ресторанти и зали!

Огромна галерия със снимки и проекти реализирани с опънати тавани CLIPSO е налична тук.