»нвалидни колички

»нвалидни колички

јкумулаторни инвалидни колички

–ингови инвалидни колички - сгъваеми или с ригидна рамка

Ќаред с другите неща изборът на инвалидна количка зависи от: —тепента на увреждане, ќстатъчните функции Ќачина на употреба, съобразен със заобикал€щата среда.

»зползването на акумулаторна инвалидна количка се препоръчва при намалена мускулна сила на ръцете и раменни€ по€с. “е се предлагат с джойстик или други начини на управление, като се избират според степента на увреждане.

ј, ко€ какво представл€ва и за какво се използва вижте:


јкумулаторна инвалидна количка


”дължени€т вариант на акумулаторна количка е скутера. —кутера има кормило изработено със специална форма и лостче за управление вместо "джойстик", както е при класическата акумулаторна количка.
јкумулаторната, електрическа количка и скутера позвол€ват придвижване на по-дълги разсто€ни€ за разходка, пазаруване, осъществ€ване на социални контакти и по-пълноценен и качествен живот.
ћоже да се каже че скутера е по-подход€щ за придвижване вън от къщи, а стандартната акумулаторна количка, ко€то е по-къса и по маневрена е по-подход€ща за вътре в къщи.  огато болни€ освен увреждане на краката има увреждани€ и на ръцете, тогава обслужването и придвижването става с акумулаторна количка. “ова е и основанието на Ћ  /Ћекарска консултативна комиси€/ да изпише акумулаторна количка за безплатно получаване чрез ј—ѕ/јгенци€"—оциално подпомагане".
—кутера в изпълнение инвалидна количка, може да се нарече"автомобил" създаден за хората с увреждани€.

  
гледай още їколагенова мезотерапи€

 акво е колагенова мезотерапи€? ¬ъзстановителен колагенов комплект със SALVECOLL-E при стрии, белези след акне или варицела, наран€вани€ на кожата или операци€. колагенова мезотерапи€  гледай още ї panderma.net 


акумулатори за инвалидни колички

јкумулатори с 2 и 3 години гаранци€ директно от вносител€  ит-93 - акумулатори за инвалидни колички  гледай още ї www.kit93.com 


плазмотерапи€ цени

 акво е плазмотерапи€ и на каква цена е процедурата? ¬ медицински център ѕандерма плазмотерапи€ се предлага на промоционални цени от 400 до 700 лева  гледай още ї panderma.net