Акай за красива кожа

beautiful skin

Хората винаги са били очаровани от всеки продукт или процес /действие/, допринасящ за намаляване на белезите от стареенето и допринасящ за здравето и сияйната кожа. Докато скъпите козметични корекции дълго време бяха решение за проблемите за красотата, днешната тенденция изглежда е „бързата поправка" с мащабно рекламирани кремове и манипулации. Все пак, за постигане на истински красива кожа, човек трябва да започне от вътре.

За решението Клиентите трябва само да погледнат към Амазонската джунгла, домът на богатата на антиоксиданти палма, чиито лилав плод се нарича Акай бери. Самбазон, глобалния лидер в производството на най- висококачествени Акай продукти, лансират най- последните си иновации- Sambazon Acai Power Caps /капсули Акай/ и Sambazon Acai Power Scoop /Акай на прах/. Наред с многото доказани безпрецедентни ползи за здравето на Акай Самбазон, той има мощен ефект за подобряване еластичността и подмладяването на кожата по тази причина световните медии нарекоха Органичният Акай "БОТОКС В БУТИЛКА".

Така наречената „Световна Супер-храна" Акай Бери расте на палмови дървета, разположени по линията на реката Амазон, познати сред местните жители като „дървото на живота". През 2000 година, Самбазон е първата компания, която започва да внася Акай в Северна Америка под формата на замразено пюре за направата на напитки и коктейли. Днес Самбазон направи огромна крачка с въвеждането на диетичната добавка Акай капсули. Тази добавка е изключителен източник на органичен Акай под формата на хранителен прах (в противоположност на екстрактите), така че клиентите не губят нито една от хранителните ползи, намерени в този плод. Всяка растителна капсула ви дава 500 мг. органичен Акай и всичките негови присъщи здравословни качества, такива като мощни антиоксиданти, здравословни омега мазнини, диетични фибри, фитостероли и почти перфектния амино- киселинен комплекс.

Акай САМБАЗОН е световно известен сред медицинските специалисти, включително известния дерматолог Др. Николас Перрикон, който наскоро обяви Акай за „Една от десетте суперхрани в наше време" в шоуто на Опра и в най- продаваната му книга „Обещанието на Перрикон". Той заяви, че антиоксидантите, намерени в лилавия пигмент на Акай, помагат за предпазването и възстановяването от вредните влияния на свободните радикали, процес който уврежда клетките в тялото. Докторът също заявява, че Самбазон Акай е най- чистия и неподправен Акай, който съществува . И в наскоро пуснатата диета за отслабване на Д-р Перрикон, той разкрива, че Акай Самбазон е подходящ за загуба на наднормено тегло, поради високите нива на Цианидини (мощни антиоксиданти).

„Проучванията показват че средностатистическия Американец приема само около 1200 ОРАК (Капацитет за абсорбиране на кислородните радикали) единици на ден, като трябва да се приемат повече от 3500. Капсулите Акай Бери от Самбазон Ви зареждат с около 600 ОРАК единици на грам, предлагайки на клиентите удобен начин за увеличаване на тяхната дневна ОРАК доза" отбелязва Райън Блек, Основател на Самбазон.

Капсулите Acai Самбазон могат да бъдат открити в хранителни магазини, аптеки и магазини за здравословни храни навсякъде по света . Също наскоро се лансира и добавката „Акай на прах". За да консумират органичния Акай Бери, който се прави на прах, клиентите просто добавят лъжичка от него към любимите им сокове или коктейли, която е еквивалент на 16 плодчета Акай и всичките им полезни качества. Възползвайте се от Самбазон Акай и Вашата кожа и тяло ще бъдат щедро наградени.