acai&sex
Acai & Sex

Афродизиак
Трудно е да се повярва, че този малък плод, който се бере два пъти годишно в амазонските гори, може да бъде мощен афродизиак. Местните жители претендират,
че Акай може да увеличи сексуалното желание, енергията и дори плодовитостта. Често се предписва на двойки, които имат проблеми със забременяването или страдащите от импотентност.
Как действа Акай, за да подобри сексуалния Ви живот? Модерните учени, направили изследвания на хранителните компоненти на този плод и установили действието на неговите натурални съставки за увеличаване на енергията и подобреното цялостно състояние на тялото, също така стигат до извода че Акай оптимизира и сексуалната функция. Акай е богат на витамини, минерали, фибри, въглехидрати. Акай е перфектното решение за увеличаване на всяка физическа активност, включително и сексуалната.
Местните жители също се кълнат, че Акай подобрява и умствените възможности. Това допринася човек да се чувства добре, каето пък допринася и за пълноценен сексуален живот. Когато става въпрос за Акай и секса, връзката е ясна. Този плод подобрява здравето и значително увеличава енергията, предразполагайки тялото ни за  по- добра и редовна сексуална активност.
 
Естествен начин от природата за по- добър секс
За разлика от много предписвани медикаменти за импотентност или за засилване на либидото, Акай бери е напълно безвреден и натурален. До момента не са открити странични ефекти. Богатия комплекс от антиоксиданти, фибри, полезни мазнини и въглехидрати, за разлика от много медикаменти, те карат да се чувстваш добре. Повишава се енергията, което спомага за по- добро сексуално представяне.
За много хора по света Акай върви ръка за ръка с пълноценния секс. Всеки, които иска по сигурен и здравословен начин да увеличи сексуалното си желание и възможности, може да пробва този малък плод. За да опитате свеж Акай, трябва да отидете в тропическата гора на Бразилия и да попитате за „Амазонската Виагра”!!!

 


ПОРЪЧАЙ СЕГА



Сподели във facebook