Acai- диети и загуба на тегло

акай бери диети
Acai Berry SambazonДиета и загуба на тегло


Защо Acai диетата се превърна в световна мания за ефективно отслабване и органичния Акай Самбазон трайно се настани в менюто, както на редица холивудски звезди, така и на милиони хора по света, борещи се с излишните килограми?

Диета с органичен Акай Самбазон дава редица безценни ползи, но нека да разгледаме най-важни такива.
Тя е по-силна от всяка друга диетична програма за отслабване . Това преди всичко се дължи на факта ,че антиоксидантите, които съдържа Acai Berry Sambazon, помагат за изчистването на токсините от организма. Когато клетките функционират оптимално, без токсини, изгарянето на мазнини е много по-ускорено. Той също така разгражда мазнините, чрез ускоряване на метаболизма ви. Комбинацията на антиоксиданти и аминокиселини предоставят силен прилив на енергия, което безспорно спомага за изгарянето на повече калории.

И въпреки че Акай не е "магически ключ" за намаляване на теглото, експертите казват, че е лесно да се постигне идеалното тегло, ако човещкият организъм функционира правилно и балансирано . Предимството на Органичния Акай Самбазон е, че поддържа здравето, кара тялото Ви да работи по-добре, стимулирайки жизненоважните процеси в организма като всичко това допринася да имате желаното тегло. Медицински и научно доказано е, че Acai /Freeze dry/ съдържа съставки, които не само помагат в намаляването на теглото, но и стимулират обмяната на веществата , потискат апетита, изграждат мускулите и дават допълнителна енергия и издръжливост.


Повече за ползите от диетата с Органичен Акай Самбазон

1 Беше доказана пряката връзка между оксидацията на клетките в организма, в следствие на свободните радикали, и затлъстяването. Имайки в предвид факта, че органичния акай е най-мощният антиоксидант на планетата, логично можем да заключим, че в най- голяма степен спомага за детоксикацията на всяка клетка в тялото.
Когато клетките функционират оптимално, без токсини, изгарянето на мазнини е много по-ускорено.

2 Органичния Акай съдържа голямо количество фибри (около 40%). Храните, богати на фибри, карат човек да не чувстват глад по-дълго време , това намалява нуждата от допълнително хранене и респективно предпазва от преяждане . Също така фибрите имат съществена роля за прочистване на мастни натрупвания от храни, те премахват токсините в дебелото черво, които са отговорни за натрупването на излишните лоши
мазнини.

3 Освен това органичният Акай Бери е богат на аминокиселини (19 вида). Тези аминокиселини позволяват на тялото да изгаря по-ефективно мазнините, но също така помагат на мускулите да функционират правилно. Изграждането на мускулите в тялото в най-голяма степен е за сметка на мазнините и допринася за по-бързо изгаряне на калории което е много важно за процеса на отслабване .

4 Енергийните нива също се увеличават значително, без нежелани странични ефекти и стрес за тялото. Високите нива на енергия предразполагат към по-висока физическа активност, което е предпоставка за изгаряне на повече калории и загуба на тегло.По тази причина Органичния Акай Самбазон се превърна в една от най-предпочитаните фитнес храни, използвана от световно известни атлети.


5
Органичният Акай Самбазон е изключителен източник на омега мастните киселини 3, 6 и 9, които спомагат способността на организма да изгаря лошите мазнини и допринасят за здравето на сърдечно- съдовата система.

6
Органичният Акай е храната с най- нисък гликемичен индекс (ГИ). Това е огромно преимущество за тези, които се оплакват от отпадналост и липса на енергия при намален прием на калории. Тъй като не всички храни са еднакви, тези с нисък гликемичен индекс имат ефект на запазване на чувството на задоволеност за по-дълъг период от време. За разлика от тях храните с висок гликемичен индекс, използвани по-рано през деня, могат да предизвикат нежелани повишения в кръвната захар, оставяйки чувство за лишеност и некомфорт, като например създават чувството за "празен стомах". Ниските нива на инсулина играят много важна роля в това как и кога трупаме мазнини. Занижените нива улесняват изгарянето на мазнини и затрудняват натрупването им.

 

7 Наред с това Acai Sambazon има огромни допълнителни ползи за здравето като укрепване на имунната система, предпазва от сърдечно- съдови заболявания и диабет има благотворно действие за здравето на мозъка, притежава изразени анти- ракови свойства. Освен това Ораганичният Acai забавя процесите на стареене в организма, подобрява състоянието на кожата и косата.По тази причина Акай беше определен за супер храната на планета, която в най-голяма степен може да Ви помогне да сте по-здрави и по-красиви, да живеете по-дълго и качествено. Вижте още
Като компания, вярваща в морала в бизнеса, трябва да кажем, че Акай не е вълшебно хапче за отслабване от което изпивайки 40-50 капсули, ще свалите 20 кг., тази презумпция е вменена от безскрупулни търговци, спекулиращи със световната популярност на Acai Sambazon и е възможна единствено и само в Интернет, поради на практика нулевия контрол. Подобни продукти не само нямат никаква хранителна стойност, но дори не съдържат органичен Акай, а в много случаи са опасни за здравето.  Безспорно органичният Акай би Ви помогнал повече от другите добавки на пазара. Наред с това, приема на Акай Самбазон не само че няма странични ефекти (за разлика от други добавки за отслабване), но  щедро дарява на тялото Ви с мощен коктейл от безценни компоненти. (Вижте повече)
Милиони хора по света споделят, че след ежедневен прием на органичен акай, след един месец са почувствали тялото си различно, след три месеца са постигнали значителна загуба на тегло, а след една година са станали напълно нови хора.

ЗА ДА НЕ СТАНЕТЕ ЖЕРТВА НА ИЗМАМА С ФАЛШИВИ СОКОВЕ ИЛИ „ВЪЛШЕБНИ ХАПЧЕТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ ” С ИМЕТО „АКАЙ” ПРОЧЕТЕТЕ ИФОРМАЦИЯТА ЗА ИЗМАМИТЕ С АКАЙ ПРОДУКТИ !

ПОРЪЧАЙ СЕГА