Премахване на старчески петна по кожата с ябълков оцет и лук

Ябълков оцет и лук

Ябълков оцет и лук

Премахване на старчески петна по кожата с ябълков оцет и лук

Подгответе вълшебната смес за премахване на старчески петна по-кожата само с две съставки, ябълков оцет и сок от лук .

Всичко, което трябва да направите, е да изцедите лука, за да извлечете сока, а след това да добавите ябълковия оцет. След това просто нанесете получената комбинация директно върху областите с кафяви петна.

Свежият сок от лук третира различни кожни проблеми и предотвратява увреждането на кожата, поради високото антиоксидантно съдържание.

Също така ябълковият оцет е с високо съдържание на хидрокси киселини, които премахват мъртвите клетки на кожата и поддържат здравето на кожата.

Ето цялата процедура в детайли:

Нарежете един средно голям лук на парчета. След това го смесете с ябълков оцет, поставете в блендер и блендирайте, докато получите гладка, хомогенна смес.

След това накиснете памучен тампон в получената смес и разтрийте засегнатите зони на кожата с нея.

За най-добър ефект, трябва да повтаряте това ежедневно в продължение на един месец. И все пак, ефективността на това естествено лекарство ще ви изненада, тъй като пигментните петна ще започнат да изчезват след първите 7 дни!
*

Venus Legacy - неинвазивно оформя тялото, стяга и изглажда кожата, редуцира двойна брадичка   гледай още » persona.bg 


Само в Персона - Venus Legacy. ХИТ в естетичната и модерна дерматология.... Най-добрата грижа за кожата от ТОП на Топ цени от професионалистите на Персона център по естетика.   гледай още » www.persona.bg 

Стягане на кожата Стягане на кожата по един абсолютно безопасен и приятен начин с Venus Legacy