Три начина за отпушване на тоалетни в домашни условия

Три начина за отпушване на тоалетни в домашни условия

 Съществуват няколко начина за отпушване на тоалетни - чрез плунжер, свредел за тоалетни и стоманизирана тел.Три начина за отпушване на тоалетни в домашни условия.


Използване на плунжер.

Използване на плунжер.

В повечето случаи можете да отпушите тоалетната като използвате плунжер. Когато използвате плунжер подсигурете достатъчно количество вода в тоалетната чиния. С резки движения създавайте вакуум в тоалетната чиния с плунжера - така запушващата тапа ще се размести и отпуши канала на тоалетната.

  
гледай още »
Отпушване на тоалетна със свредел.

Отпушване на тоалетна със свредел.

Ако плунжерът не помогне при отпушването на тоалетната, използвайте специален свредел за отпушване на тоалетни. Въртете свредела и го придърпвайте докато закачите предмета запушил тоалетната.

  
гледай още »
Отпушване на тоалетна със стоманизирана тел.

Отпушване на тоалетна със стоманизирана тел.

Ако свределът за отпушване на тоалетни е не ефективен, използвайте стоманизирана тел като закривите единия й край във вид на кука. Работете с нея както със свредела - целта е да се закачи и извади запушващата тапа.

  
гледай още »
ОТПУШВАНЕ НА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ. КАК ДА СИ ПОМОГНЕМ?

Опитайте с препарати за отпушване на канали(сода каустик, мистър мусколо, сано, тубофло и други).Може би с малко повечко късмет ще успеете, но не хранете големи надежди.Друга често прилагана техника за отпушване на тоалетната чиния е ваккум помпата.Опитайте, движенията трябва да са бързи и насечени, за да се получи желания резултат. Ако и това не помогне, опитайте да отпушите тоалетната чиния с вода под налягане.Вземете парче маркуч, вкарайте го в тоалетната чиния, направете тапа с която да уплътните хлабината която ще се получи между маркуча и тоалетната чиния, след което пуснете вода под налягане за няколко секунди.Отново нищо.Пригответе се да демонтирате тоалетната чиния.Тук резултата е гарантиран.В прочем, ако сте сигурни, че в тоалетната чиния има ароматизатор или друг твърд предмет това е единственният възможен метод.Внимавайте да не скъсате болтовете с които е захваната тоалетната чиния към пода, в повечето случаи са изгнили.Трябва ви гаечен ключ номер десет.Ако пък тоалетната чиния е залепена със силикон към пода, то го изрежете с помоща на макетно ножче.След като сте демонтирали и почистили тоалетната чиния е време за монтаж.Сложете нови болтове за захващането на тоалетната чиния, ще си спестите бъдещи неприятности.Не ги стягайте много, защото има вероятност да счупите порцелана.Ако всичко сте направили както трябва, то вашата тоалетна чиния трябва да поеме рязко изсипана кофа с вода без никакви проблеми.Може и да си спестите свалянето на тоалетната чиния, като направите ревизионен отвор в канализационната тръба непосредствнно до мястото на включването, и от там да отпушите тоалетната чиния, но това зависи от конкретните условия.Метода е приложим при циментирани тоалетни чинии.

  
гледай още »
ОТПУШВАНЕ НА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ. ОТ КЪДЕ ДА СИ КУПИТЕ НУЖНИТЕ ПОСОБИЯ?

Най вероятно ще ги намерите в повечето железарски магазини. Колкото до ПРАКТИКЕР и БРИКОЛАЖ съм сигурен, че ще намерите и ваккум помпа и препарати за отпушване на канали и монтажни болтове за тоалетни чинии и санитарен силикон. ЖЕЛАЯ ВИ УСПЕХ.

  
гледай още »


Избрани сайтове тоалетни

Нови интернет страници тоалетни

  • МИП ТС Бутони за вградени казанчета

  • Най-актуални страници тоалетни

  • Бутони за вградени казанчета

  • Три начина за отпушване на тоалетни в домашни условия гледай още » ...