Отпушване на тоалетни в домашни условия

Три начина за отпушване на тоалетни в домашни условия

Съществуват няколко начина за отпушване на тоалетни - чрез плунжер, свредел за тоалетни и стоманизирана тел.Три начина за отпушване на тоалетни в домашни условия.

Използване на плунжер.


В повечето случаи можете да отпушите тоалетната като използвате плунжер. Когато използвате плунжер подсигурете достатъчно количество вода в тоалетната чиния. С резки движения създавайте вакуум в тоалетната чиния с плунжера - така запушващата тапа ще се размести и отпуши канала на тоалетната.

  
гледай още »

Отпушване на тоалетна със свредел.


Ако плунжерът не помогне при отпушването на тоалетната, използвайте специален свредел за отпушване на тоалетни. Въртете свредела и го придърпвайте докато закачите предмета запушил тоалетната.

  
гледай още »

Отпушване на тоалетна със стоманизирана тел.


Ако свределът за отпушване на тоалетни е не ефективен, използвайте стоманизирана тел като закривите единия й край във вид на кука. Работете с нея както със свредела - целта е да се закачи и извади запушващата тапа.

  
гледай още »

Отпушване на тоалетна


Опитайте с препарати за отпушване на канали(сода каустик, мистър мусколо, сано, тубофло и други).Може би с малко повечко късмет ще успеете, но не хранете големи надежди. Друга често прилагана техника за отпушване на тоалетната чиния е ваккум помпата.Опитайте, движенията трябва да са бързи и насечени, за да се получи желания резултат.

  
гледай още »

Отпушване на тоалетна


Най вероятно ще ги намерите в повечето железарски магазини. Колкото до магазините ПРАКТИКЕР и БРИКОЛАЖ със сигурност ще намерите и ваккум помпа и препарати за отпушване на канали и монтажни болтове за тоалетни чинии и санитарен силикон. 

  
гледай още »