Какво ни е необходимо, за да направим сами ремонта на банята?

Как и какво ни е необходимо, за да направим сами ремонта на банята?

Какво ни е необходимо, за да направим сами ремонта на банята?

Модерното жилище е доста разтегливо понятие за българина. Просто малцина могат да превърнат в реалност стилните дизайнерски решения от лъскавите списания и каталози. Има обаче едно помещение в жилището, което винаги трябва да е поне на крачка разстояние от съвременните тенденции - банята. Затова, ако имате някой заделен лев, най-добре го похарчете за мокрото помещение.


Преди всичко много сериозно трябва да прецените дали да не започнете от тръбите. Подмяната на мрежата просто е задължителна за онези, които ще инвестират в скъпи и престижни марки. В противен случай може да им се наложи далеч преди поредния ремонт на банята да къртят плочките.
Най-често подмяната на водопровода на етажа излиза около 230-250 лв. Експертите в бранша съветват да заложите на комбинация от пластмаса и алуминий, въпреки че и на полипропиленовите тръби се дава експлоатационен срок от около половин век. Преди това се посъветвайте с кадърни майстори. Още повече, че те ще са ви нужни и за подмяната на плочките.


Таван за банята

Избор на таван за баня- шпаклован и боядисан, растерен, окачен таван или опънати тавани- предимства и недостатъци. 

 
 Калкулирайки цена за опънат или окачен таван важно е да знаем, кои са Най- добрите на пазара фирми за опънат таван. Топ оферти на ТОП цена, за вашият офис, хотел, дом... гледай още » за опънат таван цена www.clipso.bg  

 
гледай още »


Избрани сайтове плочките

Нови интернет страници плочките

  • Гледай в интернет! Какво да правим с пространството над плочките?

  • Най-актуални страници плочките

  • Aitana омекотителна система за твърда питейна вода Омекотител за вода Aitana 30L

  • Какво ни е необходимо, за да направим сами ремонта на банята?

  • Битови омекотители за твърда питейна вода Омекотители за вода