Упражнения за гърди

Упражнения за гърди

Упражнения за гърди. По тази логика с упражненията за гърди, би трябвало жените, които се занимават с културизъм, да имат съвършен бюст. Но...

За жалост не е така, защото гърдите нямат мускули. Безспорно фитнесът укрепва мускулите, които подържат гърдите. Те са основата (подобно на банелите в сутиена), която повдига бюста. Правете упражнения, в които участват и мускулите на гърба, шията, ръцете, поне три пъти седмично. Предлагаме ви няколко прости упражнения: 

„Молитва“ – най-ефективното упражнение, което всяка жена трябва да прави всеки ден. Прав стоеж, краката разтворени на ширината на раменете. Повдигнете ръцете с допрени длани пред гърдите. Със сила ритмично притискайте дланите една към друга. Не отпускайте лактите. Може да правите това упражнение навсякъде – вкъщи, във фитнес салона или на брега на морето. 
Същото изходно положение с повдигнати ръце над главата. Силно притиснете дланите една към другата. Повторете 10 пъти, като бавно отпускате ръцете до талията и ги вдигате отново. На всеки етап се активизират различни мускули на гърдите: поддържащите отгоре, отдолу и встрани. 
„Пеперуда“ – Легнете по гръб, като държите в ръце гирички. Идеалният вариант е 4-килограмови, на първо време може и с 1,5 кг. Вдигнете ръце над гърдите с длани една към друга. Лактите встрани и едва сгънати. Бавно, много бавно разтваряйте ръце встрани, докато не докоснете пода. Върнете в изходно положение отново бавно. 


Лицеви опори Правете това класическо силово упражнение с ръце, поставени по-широко от нивото на раменете и с опрени колена в пода (за начинаещи) или с изправени колена. 
Ръцете са потопени във вода (в басейна или в морето) и са изпънати. 20 пъти плеснете с длани пред вас и 20 пъти – отзад. Направете серия енергични въртеливи движения с ръцете в двете посоки. Uprajneniq-za-gardi
Избрани сайтове ръцете

Пирин Голф и Кънтри Клуб

Пирин Голф и Кънтри Клуб е 5-звезден луксозен хотел, открит през 2008г., работи целогодишно. Пирин Голф и Кънтри Клуб е 5-звезден луксозен хотел, открит през 2008г., работи целогодишно.

Комплекс Адмирал

Адмирал се намира на 250м от плажа, на първа линия в Свети Влас. Адмирал се намира на 250м от плажа, на първа линия в Свети Влас.

Комплекс Манастира 1 и 2

Първа линия премиум! Това е първия апарт-комплекс, положил началото на Диневи Ризорт. Името на комплекса е в чест на древните манастири на това място и архитектурния му стил. Първа линия премиум! Това е първия апарт-комплекс, положил началото на Диневи Ризорт. Името на комплекса е в чест на древните манастири на това място и архитектурния му стил.

Летен Отпуск 2020

Уважаеми партньори, колеги и клиенти,   Уведомяваме Ви, че фирма „ Чех Пласт“ ООД излиза в летен годишен отпуск. Последният ни работен ден е 07.08.2020 г., а с нас ще можете да се свържете отново на 24.08.2020 г.Уважаеми партньори, колеги и клиенти,   Уведомяваме Ви, че фирма „ Чех Пласт“ ООД излиза в летен годишен отпуск. Последният ни работен ден е 07.08.2020 г., а с нас ще можете да се свържете отново на 24.08.2020 г.

Боядисване с латекс

6-те основни грешки при боядисване с латекс! Най-важното за боядисването с латекс. Основни правила от Лукс Ремонти БГ Материалът Боядисване с латекс е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

 6-те основни грешки при боядисване с латекс! Най-важното, което трябва да знаете  гледай още » за боядисване с латекс luxremont.bg  

Цялостен ремонт на баня- цена и срок

Можем ли да направим цялостен ремонт на баня за 10 дни и на каква цена? Етапи в ремонта на банята Демонтаж на наличното санитарно оборудване и смъкване на плочките.Демонтират се старите плочки и водопровод. Извозват се отпадъците с контейнер до специализирано сметище. Смяна на тръбите в банята.Полага се нов водопровод и нови тръби за чиста... Материалът Цялостен ремонт на баня- цена и срок е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

Първи стъпки за един успешен ремонт

Едно условие всеки ремонт да бъде изпълнен добре-Трябва да се гледат цялостно нещата. Трябва да се прозрат връзките между помещенията и условията, които залага специфичното им предназначение. Материалът Първи стъпки за един успешен ремонт е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

За влагата и вътрешната изолация на баня..

Една етична и професионална фирма за вътрешни ремонти ще се погрижи наистина да ви изолира от просмукващата се влага в банята. Материалът За влагата и вътрешната изолация на баня.. е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

Започва се. Да изкъртим старото ефективно!

Ако ще правите цялостен ремонт на банята, редът е ясен. Няма да минете без къртене на стени, под, арматура, без прокарване на нови тръби... Материалът Започва се. Да изкъртим старото ефективно! е публикуван за пръв път на Лукс Ремонти БГ.

Какво значи добре ремонтирана баня?

Когато става дума за ремонт на баня, експедитивността е от значение. А за да сме в график, грешките трябва да са сведени до минимум. Което е изискване, преди всичко, за качествени материали, специализирани инструменти и професионални работници. Избраната фирма за ремонт на баня трябва да покаже и докаже, че не прави компромис с материалите, инструментите и хората. Материалът Какво значи добре ремонтирана баня? е публикуван за пръв път на Лукс...