Oxygen

Oxygen е фармацевтична козметика, включваща в себе си чист кислород, добит не по химичен път. Oxygen козметика е кислородна терапия за релаксиране и подмладяване на кожата. Не съдържа изкуствени оцветители и аромати, тушира бръчките и неравностите по кожата на лицето, като придава сияйност на кожата. А, терапиите с тази козметика са:

Oxygen терапия


OxyOasis е кислородна терапия за релаксиране и подмладяване. Това е първата козметична серия, обогатена с кислород, който не е получен по химичен път. Продуктите Oxygen Botanicals не съдържат синтетични аромати или оцветители, благодарение на своите фармацевтично обработени растителни съставки и чист кислород.
Действието им е обогатяващо за клетките. Активните молекули на кислорода се пренасят до дълбоките слоеве на кожата. Спомагат за по-доброто усвояване на активните вещества. Кислородната козметика регенерира кожата, активизира делението на клетките и активира производството на колаген и еластин на кожата. Известни са с това, че ревитализират и ефективно овлажняват дори най-дехидратираната кожа. Кислородната терапия запазва младостта, свежестта и еластичността на кожата. Подобрява чистотата и гладкостта й като подхранва, овлажнява и подобрява състоянието й. Решава редица проблеми като хиперпигментация, акне, дерматити, повишена чувствителност, бръчки и др.
Процедурите се препоръчват за активно възстановяване на кожата след агресивни терапии, кислорода спомага за за здравяване след абразио или лазерно лечение. Най-хубавото е че ефектът е не само върху кожата, а и върху цялостното състояние на организма – повишава се защитната функция на имунната система, понижава се задържането на вода в организма, стимулира се лимфния поток, което води до детоксикация и дори се подобрява метаболизма. Подходящи са за всички сезони. Ефекта е видим още след първата процедура, а усещането е неповторимо.
Специалистите определят коя програма да се приложи, съобразена със възрастта, типа кожа и нуждите на клиента.
Препоръчват се и продуктите за домашна употреба за по добър ефект.

  
гледай още »