Фотография и снимане

Определяне на експозицията

Всичко свързано с фотографията като хоби или професия, как да снимаме, как да правим професионални снимки?

Фотографски факти


ТОП 11  важни факти за фотографията и какво трябва да знае всеки  фотограф?

Сферата    фотография,   обхваща безброй красиви детайли и минали събития, които заемат значително място във фотографската история. Има много фотографи, които все още не са запознати с някои от тези ТОП 11  важни факти за фотографията, които са ни помогнали да оформим начина, по който се прави  фотография  днес.

  
гледай още »

Фотография, видове, жанрове


13, но...  НЕ фатални вида фотография, както за любители, така и за професионалисти!

Едно щракване е достатъчно за да уловим света пред нас. Фотографията ни позволява да запазим историята на всеки момент във времето. Ето защо фотографията е толкова обичана от мнозина и с появата на технологията за смартфони, почти всеки може да бъде фотограф.

  
гледай още »сватбена фотография цени

Сватбена фотография на ТОП цени от Стимани Вижън Сватбена фотография на ТОП цени от Стимани Вижън  сватбена фотография цени  www.stimanivision.com гледай още »  

сватбена фотография 13 от най-атрактивните сватбени фотосесии. Промоционални цени за сватбена фотография. СтиманиВижън

видео за сватба

Галерия от реални сватбени и абитуренски видеоклипове, снимки, видеозаснемане, фотосесия, цени. Професионална фотография и видеоклипове от най висок клас специалисти за вашият сватбен ден. Галерия от реални сватбени и абитуренски видеоклипове, снимки, видеозаснемане, фотосесия, цени. Професионална фотография и видеоклипове от най висок клас специалисти за вашият сватбен ден.  видео за сватба  www.stimanivision.com гледай още »