Плюсове и минуси

Големият озеленяване е едно от необходимите условия за съществуване в яростния ритъм на съвременните градове, построен от бетон и стъкло. В същото време тесните улици не позволяват градинките на цветята и цветните лехи да се поставят в градовете - по правило се отделят малки паркове и площади. Ето защо подреждането на зеления покрив решава много важна задача - тя ви позволява да подобрите значително екологичната ситуация и в същото време да използвате най-ефективно полезните области, но моля, обърнете внимание, че експертите не препоръчват повторно оборудване на съществуващия покрив в зелено, тъй като старата основа и съществуващите подове просто не могат да издържат на значително допълнително натоварване.

Подреждането на такъв покрив е подходящо за нови къщи, където необходимата якост на подпорите е положена в етапа на проектиране.

А, кои са плюсовете и минусите вижте тук:




tavani

Идеи и промоционални оферти за фотореалистични и 3D опънати-окачени tavani и подпокривни пространства за дома, офиса, хотела, заведението. Идеи и промоционални оферти за фотореалистични и 3D опънати-окачени tavani и подпокривни пространства за дома, офиса, хотела, заведението.  tavani  www.clipso.bg гледай още »  


3d tavani

С красив покрив над главата! 3D опънати tavani CLIPSO! Simply incredible! 3d tavani - Клипсо. Тавани, видове тавани - За дома, офиса, хотела най посещаваните, предпочитани клубове, игрални зали, дискотеки, хотели... За София и страната.  3d tavani  www.clipso.bg гледай още »  


фирма за ремонти на покриви

Дедал 1995 е с над 25 години опит в строителството! Професионални ремонти на покриви - къща, жилищен блок или промишлена сграда. От кухнята до банята! Дедал 1995 е с над 25 години опит в строителството!
Професионални ремонти на покриви - къща, жилищен блок или промишлена сграда.
От кухнята до банята!  фирма за ремонти на покриви  www.dedal95.com гледай още »