Спокойствие

Спокойствие

Спокойствието е много важно в този момент, а за спокойствието на децата е важно и родителите да са спокойни. Това определено ще е много нужно за тръгването на детска градина. Майката или таткото трябва да се разделят пред градината с детето ли във фоайето на градината. Това трябва да стане нежно, но с решителност. Добре е това да става сравнително бързо. Всяко протакане удължава агонията и на двете страни и става по-трудно.




opunati tavani

Опънати и окачени 3D opunati tavani за вас когато ви трябва CLIPSO! Simply incredible! Нови, модерни, предпочитани, желани, търсени. Лесни за поддръжка и почистване. Клипсо и opunati tavani  opunati tavani  www.clipso.bg гледай още »  

opanati tavani Направихме го за вас! 3D opanati tavani CLIPSO! Simply incredible! Най-новите и най-предпочитаните методи, начини и технологии, средства в строителството и ремонтите за вашите opanati tavani до вас когато ви трябва от Клипсо.

алкидни бои

Алкидни бои и химикали за бита, домакинството, дома, градината, офиса, хотела. Производство, доставка, поддръжка. Видове и модели алкидни бои.  алкидни бои  www.alelbg.com гледай още »