Предната врата

Тя изисква внимателен фън шуи анализ. Дори ако не се използва за главен вход тя продължава да представлява главният път на ци и вашата кариера. В областта около вратата не бива да цари безпорядък. Проверете за всякакъв вид ограничения на ци, които блокират предната врата. Неподкастрените дървета и растения, които са твърде близо до къщата могат да препречат изгледа на предната врата, а чистият изглед е добър показател за солиден професионален път. Растения с червени цветове, поставени в керамична саксия до предната врата ще стимулира професионалното развитие.

Избягвайте квадратните колони като архитектурен елемент към пред предната врата. Ако вече ги имате, омекотете ги с бръшлян или използвайте кристали, за да отклоните негативното влияние на ръбовете им.

Гледано откъм алеята, областта отляво на предната врата е секторът на познанието според Ба Гуа. Познание означава нещо ново от интелектуалното развитие. Тази страна се активизира със синия цвят: синя пощенска кутия, сини цветя, синя хранилка на птици, адрес, изписан със сини букви.

Дясната страна е областта на благодетелите и полезните хора. Използвайте сиво, черно и бяло в тази част. Подходяща е колекция от каменни статуи, розови храсти или други „колективни“ предмети, за да доведете добродетели от много източници.

Създаването на свързваща пътека между вас и света е много личен процес. Тя трябва да отразява вашето пътуване и представата, която искате да внушите. Красивият вход внася хармония, просперитет, здраве, изобилие и щастие за всички, които влизат в дома ви.