Декорирайте входа на дома си според фън шуи

Декорирайте входа на дома си според фън шуи

Фън шуй обяснява как енергията (ци) се влива в живота ви посредством заобикалящата ви обстановка и как може да бъде трансформирана, за да донесе положителни промени. Важно пространство за повлияване на потока на ци е мястото, където външното среща вътрешното, т.е. входът.

Входът на дома или работната сграда е като предговора на книгата: настройва за онова, което ще последва. Фън шуи ви дава средствата, с които ще уловите положителната ци и да отклоните всяка отрицателна ци по внимателен начин.

Фъшуи работи върху осемте области на живота ви: кариера, познание, семейство, богатство, репутация, партньорство, деца и полезни хора така, както се виждат и усещат в заобикалящата ви обстановка. Енергията, която ви е необходима, за да направите промени в тези области на живота може да се намира точно на вашия праг.

Приветливият вход ще накара положителната ци да се влее в дома и живота ви.

 


Входът


Всеки вход притежава свое собствено усещане. Той изпраща послание кой живее в дома или работи в сградата. Първото впечатление е жизнено важно. Внимавайте какво поставяте в тази ключова позиция. Първата стъпка към постигане на положително транзитно пространство е да се отдалечите и да разгледате входа си. В хармония ли са пейзажът и архитектурата? Как е поддържан дворът? Има ли безпорядък? Влезте в алеята или пътеката и я изследвайте така, сякаш сте непознат. Обръщайте внимание на подробностите. Има ли пукнатини по тротоара? Пътеката тясна ли е или широка? Какво усещане поражда у вас? Идеалните пътеки лъкатушат и се извиват леко, за да запазят движението на ци благоприятно. Избягвайте острите линии и правите завои. Цветята и растенията с богати листа, които опасват пътеката, ще ви помогнат да създадете усещането за извивки. Цветът играе на енергията, затова, когато избирате цъфтящи растения, имайте предвид, че червеното активира ци, а жълтото придава сила и мъдрост.

  
гледай още »джак канфийлд

Бестселърът на живота - теория и практика! Разберете защо автора и мотивационния говорител Джак Канфийлд смяата ТЕС за най-ефективната и предпочитана технология за психологическа промяна!  гледай още » www.barep.org джак канфийлд