»нофолик за лечение на женско безплодие

ѕродуктът »нофолик е подход€щ за жени, страдащи от —индрома на поликистозните €йчници. —ъдържа фолиева киселина (200 мкг) и мио-инозитол (2000 мг, какъвто е препоръчителни€ дневен прием).

»нозитолът е сред най-важните витамини, подобр€ващи функци€та на €йчниците и качеството на €йцеклетките. ќсвен това той »нофолик за лечение на женско безплодие благопри€тно върху инсулиновата резистентност, ко€то се оказва една от най-честите причини за възникване на —индрома на поликистозните €йчници. ¬ комбинаци€ с фолиевата киселина, мио-инозитолът защитава €йцеклетките от вредните фактори на околната среда.

»нофолик за лечение на женско безплодие спомага за по-добър отговор при контролирана хиперстимулаци€ на €йчниците (в процес на ин витро или друга ј–“ процедура), както и за подобр€ване функци€та на €йчниците и матеболизма на захарите и мазнините.

÷ената на »нофолик за лечение на женско безплодие варира между 25 и 35 лв. ѕредлага се под формата на сашета и съдържа 30 сашета, достатъчни за едномесечен прием.
»збрани сайтове женско

Ќови интернет страници женско

  • √ледай в интернет! Ѕезплодие

  • Ќай-актуални страници женско

  • ћъжкото или женското безплодие е причината да н€мате дете? Ѕезплодие

  • FH PRO за лечение на женско безплодие

  • Fertilaid за лечение на женско безплодие