Как и какво да направим с тавана за да го направим уютно място за живеене?

Подпокривно пространство - таван

Подпокривно пространство - таван или... Как и какво да направим с тавана за да го направим уютно място за живеене?

Таванското пространство в къщите и жилищните кооперации често е доста пренебрегвана част. Но с добра изолация и укрепване тавана може да се превърне в много полезна част на дома, а защо не и в любима таванска  стая за цялото семейство?

Пък ако досега сте се чудили къде да разположите домашния офис, искате да си имате стая за фитнес или място за забавление с приятели, ето решение. А, именно:

В зависимост от големината и състоянието на тавана може да направите дори и малко жилище с кухня, хол и място за сън, като разбира се, за всичко това трябва да предвидите ВиК и електричество, но за няма невъзможни неща.

Но... най удачно за тавана е да направите....
Избрани сайтове тавана

Най-актуални страници тавана

  • ВЕНТИЛАЦИЯ НА ГАРАЖ И ПАРКИНГ, Вентилация гараж, Вентилация паркинг подземен, Изграждане на вентилация на подземен гараж Вентилация на гараж и паркинг

  • Основни начини за закрепване на въздуховоди, Пръчай оглед и консултация за вентиалция. Въздуховори за вентилация с гаранция!! Основни начини за закрепване на въздуховоди.

  • МУЛТИСПЛИТ СИСТЕМИ DAIKIN DAIKIN - sofclima.com, Климатик за три стаи Daikin, Външни тела тип Мулти - до 5 стаи, Daikin - Климатик за отопление на повече стаи Мултисплит системи Daikin