В какво можем да превърнем таванският етаж

Тавански етаж

Тавански етаж и... В какво можем да превърнем таванският етаж?

Ако живеете в мансардно жилище или разполагате с такава стая в къщата, не я пренебрегвайте. Това помещение - таван със скосен покрив и капандурни прозорци има много потенциал и може да се превърне в пълноценна част от дома. Често именно скосеният покрив се явява проблем при обзавеждането, но и точно той е елементът, който придава различно излъчване и много стил.

Вижте тук няколко хитри идеи за обзавеждане на тавана.

Торове, видове торове и почви. За какво се използват и предпочитани ли са вижте фактите в - gradinar.bg Почви, органични и биоминерални торове, напоителни системи, осветителни тела, парниково и оранжерийно оборудване, системи за климатичен ..  гледай още » gradinar.bg 

пх метър Какво е пх метър и за какво се използва в дома и градината? Почви, органични и биоминерални торове, напоителни системи, осветителни тела, парниково и оранжерийно оборудване, системи за климатичен ..
хидропоника в българия Какво е хидропоника и има ли почва у нас - хидропоника в българия Почви, органични и биоминерални торове, напоителни системи, осветителни тела, парниково и оранжерийно оборудване, системи за климатичен ..