Коуч чертае пътят към богатството

Пуснете парите да дойдат при васПодсъзнанието диктува

За да започнем да печелим пари, трябва да имаме много нещо. Но най-важното е да имаме необходимата настройка. Напоследък е много модерно да се говори за позитивно мислене. Започвам сега да си мисля – "Аз печеля с лекота", "Аз съм богат" и така ще стана богат. На практика обаче не се случва толкова лесно. Това констатира коучът Мария Трайкова, която помага на хората да стигнат до подсъзнанието си и оттам да командват пулта на своите пари.

"Не съм противник на позитивното мислене. Но го разбирам като начин да погледнеш на всичко от добрата страна. Ако това ми се случва, какъв е урокът, каква е ползата от него. Когато става въпрос за утвърждения  от рода на „Аз съм богат“ –нещата са много по дълбоки. На съзнателно ниво ние можем да си внушаваме, че сме богати, но каква част заема съзнателният ум – 5-15%. Останалите 85-95% е несъзнаваното и подсъзнанието.", казва терапевтката.

Една от задачите на нашето подсъзнание е да ни пази. Там са натрупани всички наши вярвания и убеждения, които сме попили от нашите родители и обкръжаващата ни среда още от деца. Нека сега да помислим – ако съзнателно се опитваме да повярваме самовнушението „печеля пари с лекота“, но от детството си сме програмирани, че „богатите са лоши и алчни“ и е по-добре да бъдеш "беден и добър", отколкото „лош и богат", кой мислите, че ще спечели? Съзнателния ум с неговите 5% или подсъзнанието?

Тези въпроси задава коучът Мария Трайкова, която умее да разрушава стените, които делят всеки един от нас от неговото потенциално благосъстояние. Тя се е обучавала от американски специалисти в областта и е представител за България на уникален метод, който да разруши вътрешните прегради.

 

Задава подходящи въпроси. Така опитният коуч ни помага да открием погрешните, спъващите ни убеждения. И така можем работейки по метода ТЕС да се освободим от тях и да ги заменим с нови - градивни схващания, които ни водят по пътя към успеха и материалното благосъстояние.

 

Има много морски курорти, които ви харесват... Но... Има и такива - кк Дюни, в които почивате ли веднъж, се връщате отново всяка година!  гледай още » adventurestory.bg 


Предпазни защитни маски за лице за многократна употреба с повишена степен на защита и вградени три слоя филтърен материал от нетъкан текстил.  гледай още » www.bonitastyle.com 

предпазни маски за лице с филтър Предпазни маски за лице с филтър за многократна употреба и повишена степен на защита и вградени три слоя филтърен материал от нетъкан текстил.