ЅЏЋ√ј–— »я“ ≈«»  ƒј¬ј —јћќ„”¬—“¬»≈

«а баба, д€до, чичо и лел€ н€ма по-гол€ма радост от това да могат свободно да общуват със своето внуче или племенниче, което живее извън Ѕългари€. Ќо те далеч не са единствените облагодетелствани.  огато едно дете владее български език и може да общува със своите роднини в Ѕългари€ без езикова бариера, то научава повече за своето семейство, което от сво€ страна повишава самочувствието. —поред учени от университета ≈ймъри в —јў, колкото по-добре едно дете познава истори€та на своето семейство, толкова по-високо самочувствие има то и толкова по-умело се справ€ със стресови житейски ситуации.
»збрани сайтове своето

Ќай-актуални страници своето

 • ƒубай - ѕерлата на ќриента - 7¬¬ - 14.11.2020; 21.11.2020; 25.11.2020; 30.11.2020г. гледай още ї ...

 • ƒубай - ѕерлата на ќриента - 6¬¬ - 19.10.2020г. гледай още ї ...

 •  урсове по CorelDraw за обработка на векторна графика CorelDRAW

 • Ѕо€дисване с латекс

  6-те основни грешки при бо€дисване с латекс! Ќай-важното за бо€дисването с латекс. ќсновни правила от Ћукс –емонти Ѕ√ ћатериалът Ѕо€дисване с латекс е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

  ÷€лостен ремонт на бан€- цена и срок

  ћожем ли да направим ц€лостен ремонт на бан€ за 10 дни и на каква цена? ≈тапи в ремонта на бан€та ƒемонтаж на наличното санитарно оборудване и смъкване на плочките.ƒемонтират се старите плочки и водопровод. »звозват се отпадъците с контейнер до специализирано сметище. —м€на на тръбите в бан€та.ѕолага се нов водопровод и нови тръби за чиста... ћатериалът ÷€лостен ремонт на бан€- цена и срок е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

   транспорт на течни товари в Ѕългари€ гледай още ї за транспорт на течни товари в Ѕългари€ www.olympiatrans.com  

  ѕърви стъпки за един успешен ремонт

  ≈дно условие всеки ремонт да бъде изпълнен добре-“р€бва да се гледат ц€лостно нещата. “р€бва да се прозрат връзките между помещени€та и услови€та, които залага специфичното им предназначение. ћатериалът ѕърви стъпки за един успешен ремонт е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

  «а влагата и вътрешната изолаци€ на бан€..

  ≈дна етична и професионална фирма за вътрешни ремонти ще се погрижи наистина да ви изолира от просмукващата се влага в бан€та. ћатериалът «а влагата и вътрешната изолаци€ на бан€.. е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

  «апочва се. ƒа изкъртим старото ефективно!

  јко ще правите ц€лостен ремонт на бан€та, редът е €сен. Ќ€ма да минете без къртене на стени, под, арматура, без прокарване на нови тръби... ћатериалът «апочва се. ƒа изкъртим старото ефективно! е публикуван за пръв път на Ћукс –емонти Ѕ√.

   акво значи добре ремонтирана бан€?

   огато става дума за ремонт на бан€, експедитивността е от значение. ј за да сме в график, грешките тр€бва да са сведени до минимум.  оето е изискване, преди всичко, за качествени материали, специализирани инструменти и професионални работници. »збраната фирма за ремонт на бан€ тр€бва да покаже и докаже, че не прави компромис с материалите, инструментите и хората. ћатериалът  акво значи добре ремонтирана бан€? е публикуван за пръв път на Ћукс...

   Ќаправете сво€ дом най-доброто м€сто за живеене! гледай още ї за луксозни ремонти luxremont.bg