Лесно и бързо почистване на фурна без хиикали

Само за 4-ри минути. Без тел и гъба, с тези 3 неща!

Ефект УАУ!

Лесно и бързо почистване на фурна без химикали.

Почти винаги, най-евтините и най-простите решения са най-добрите. Опитайте и се уверете, че наистина работи. Ако фурната ви е много мръсна и не говоря за вътрешността, а по-скоро за вратата. Почти е невъзможно да се погледне през нея, предполагам нещо се е разляло. Опитайте това средство. Супер евтино, супер просто и супер ефективно. Резултатът говори сам за себе си и най-хубавото е, че нямате нужда от гъба или тел – само 3 неща и малко спокойствие.

Отнема само 4 минути. Така че това е най-бързият начин за мен досега и без мръсна гъба или парцал.

Ако се страхувате, че фолиото ще надраска вратата, това няма да се случи. Ще се убедите сами. Изсипете около 1/2 чаша гореща вода на вратата и поръсете със сода. Оставете да действа 30 секунди и оформете топка от фолио. Без натискане по повърхността, много нежно започнете да обикаляте с кръгови движения. Ако е необходимо повторете процедурата още веднъж. Избършете остатъците от сода с хартиени кърпи и малко вода.

Да,

това е всичко.

Бонус съвети:

Почистване на фурната отвътре


Не използвайте амоняк или други миризливи химикали, просто ви трябва бакпулвер.

Необходими съставки:
150 мл студена вода
2-3 пакетчета бакпулвер


Керамичен съд


оцет

Приготвяне:
Смесете всичко в съда сложете го във фурната на 100 градуса (в идеалния случай го сложете веднага след печене, фурната няма да е изстинала). Оставете за около 30-45 минути и след това просто избършете стените – сместа омекотява всички замърсявания, почиствате без търкане.

 

 

Избрани сайтове

  • Гледай в интернет! Gledko.NET - видяно в мрежата- За дома, Музика, Изкуство, Мода, Медии, Образование, Здраве, Красота, Туризъм, Любов и отношения, ...

  • Нови интернет страници

  • Гледай в интернет! Култура и изкуство

  • Най-актуални страници

  • Битумна или течна? Кой е най-добрият избор? Хидроизолация, видове и покритие

  • Лесно и бързо почистване на фурна без хиикали Почистване на фурна

  • FH PRO за лечение на женско безплодие