Гримьорката на звездите - с безплатна сесия за Интрасютикалс

Гримьорката на звездите - с безплатна сесия за Интрасютикалс

Обичам да гримирам красиви и сексапилни момичета, но държа на личното излъчване! Това споделя гримьорката на звездите Джулия Ангелова. Любимите й модели са тв грацията Николета и фолк дивите Галена и Мария. Определя Камелия като "безобразно секси". Джули се опитва да влезе под кожата на своите модели. Когато усети, че си допадат като качества и поведение, и създаде контакт с тях "гримът става уникален". Харесва момичета с кукленска красота, но смята вътрешното излъчване за по-важно.

Джулия Ангелова е сред звездните гримьори у нас. Носител е на наградите „Златна игла” за „Най-добър моден гримьор” - 2004-та и 2008-а година. Има и две първи награди от „Прет-а-порте”. В златната й колекция са още „Първа награда за принос към цялостна модна визия на модел” и специалната награда на стилист Капанов – “Wella Special Prix”. Но не само Джули подлежи на оценка, тя самата е била жури в редица модни конкурси и е доверен гримьор във фотосесиите на редица престижни наши списания - „Playboy”, “FHM”, “Maxim”, “Story”, Сватбен каталог”, “OK” и много други.

Не по-малко радост и удовлетворение й донесе работата й за супер-шоуто "Като две капки вода".

На 26-и юни Джули ще превърне в звезда всяка дама, която участва в празничната промоция на Интрасютикълс в естетичен център Персона. 

Процедурата е любима на холивудските знаменитости и на звезди от величината на Мадона и Наоми Кембъл. На Интрасютикълс дължи неувяхващия си чар и съпругата на Дейвид Бекъм - малката англичанка Пош Спайс - която след 4 раждания се радва на младежка визия!